fredag 3. februar 2012

Vi designer!

Nå som vi i Home&Cottage står på egne ben, er vi nå inn i en spennende prosess hvor vi blant annet lager nye etiketter og innpakninger til våre egendesignede varer. Vi håper du følger med oss videre, for dette blir gøy!

Vi får god hjelp av vår flinke grafiske designer Bård;

Hva synes du er viktig ved etiketter og innpakninger, og har du noen idéer på hvordan våre kan være? Del gjerne din mening i kommentarfeltet vårt - kanskje din idé blir brukt til noe som du etterhvert finner i våre butikker?

Vi gleder oss til å fornye oss på etikett- og innpakningsfronten! 

Pin It

14 kommentarer:

 1. Fine papirposer med logo og evt med hank av tau eller lignende, er alltid fint å få gaver i, eller natur farget papir, gråpapir i ulike varianter med logo, ikke for mye skrift. En enkel liten pynt / etikett i tre som festes med tau, gjerne med en liten hilsen på, tenk samleobjekt! det lages jo så mye fint i tre. Hold dere til det naturlige det vil dere tjene på, synes dere har mye flott allerede!

  SvarSlett
 2. viktig å tenke på miljøet også da..(!!) dessverre blir etikketter bare revet av og kastet i søpla uten en gang å tatt en ordentlig titt på de :( så det var en god ide som Åse kom på -- noe som kan samles, brukes på nytt eller resirkuleres!

  Kanskje et stempel med navn og pris som kan stemples under møblene? Under der ser man jo ikke uansett :)

  SvarSlett
 3. Gjenbruk...
  Hva med å lage en tøff nøkkelring og bruke den som etikett? Brenne HC inn i en litt "sliten" trebit, eller prege det ned i en metallplate? Jeg hadde fint brukt den. (Tror faktisk jeg hadde kjøpt det, også... ;))
  Og dette kan selvfølgelig videreføres til andre produkter som trebit med hamp/ståltråd/skinntråd/skolisse og til og fra-skrift på baksiden, meny-kort, serviettholder osv. osv... Rett og slett et flerbrukskonsept - en liten "gave på kjøpet"-ting? ;)

  Lykke til-hilsen fra en stamkunde som synes dere er superflinke!

  SvarSlett
 4. Hvis etiketten var litt stilig så kunne den blitt brukt som et dekorelement i interiøret. Det hadde vært en bonus.

  SvarSlett
 5. Det beste jeg vet med etiketter er når jeg kan knyte de av. Liker ikke når jeg må finne frem saks eller prøve å rive den av. Les hard plast.
  Vil jo bruke ting med en gang. Ikke moro å lete etter saks da;)
  Spennende!

  SvarSlett
 6. Dette er spennende! Det er jo utrolig hvor mye en etikett gjenspeiler et produkt. Selv liker jeg svært godt fontene og etikettene til Cote Bastide produktene. De er både tøffe og myke samt at de gjenspeiler kvalitet. Gleder meg til å følge prosessen!

  SvarSlett
 7. Dette gleder jeg meg til å se! Enig med Martes Atelie at det må vœre enkelt å få av. Ellers så er jeg veldig fan av nøytrale gråpapirposer med silkepapir. Kanskje litt vanskelig i en butikksammenheng, men klype / feste en tørket blomst / kvist på er fint.

  Lykke til!!

  SvarSlett
 8. Hei, jeg er på jakt etter små brune gaveposer i typ resirkulert papir (rundt 5x5 cm store....eller max 10x10 cm) som har en bunn og kan stå. Er dette noe dere har i butikken deres eller som dere evt vet hvor kan kjøpes? Ser ut som dere har noe spennende i den rød gaveposen deres ;o)

  SvarSlett
 9. Jeg tenkte også "Så gøy om de hadde en etikett man faktisk kan bruke!"... før jeg så at andre hadde samme ideen. :)

  Min umiddelbare ide er en liten metallbrikke, med lomme. Ala dem man finner på arkivskap, bare noe mindre (i sink kanskje?). Med små hull i kantene, slik at kreative sjeler kan feste dem opp på egne kreasjoner og ha i egne etiketter. Men ved kjøp henger denne på med hamptråd i ene hjørnet og Home and Cottage- logoen i lommen. Og evt. produktinfo (ikke pris, for det bør jo være mer synlig, men hvor det er laget, av hvem, osv.) på baksiden av etiketten.

  Uansett vil det bli gøy å se hva dere finner på! :)

  Klem

  SvarSlett
 10. Mange bra forslag og ideer her. Blir spennede å se hva som blir det endelige resultatet:)

  Ellers så hadde det vært hyggelig om det kom nye innlegg på bloggen litt oftere. Vi blogglesere har jo ofte noen få faste blogger man sjekker innom med jevne mellomrom, og da er det alltid morsomt med nye innlegg.

  Hadde vært gøy med bilder fra de forskjellige butikkene og utstillingene deres. Eller tips til innredning med feks kjøkkentema, spisestue med bordekking, soverom med kombinasjon av forskjellige tekstiler og lignende. Presentasjon av nye varer som er kommet er alltid spennende. Det er jo så mye fint hos H&C som kan vises frem, og som kan inspirere!

  Hei så lenge!

  SvarSlett