fredag 10. februar 2012

Vi har vært på fotoshoot!

I disse dager er våre dekoratører, vår reklamesjef og vår fotograf på fotoshoot på location, for å ta bilder til den kommende påskekatalogen vår!

Gjetter du hvor vi tar bildene?

 
Å være på location for å ta bilder til ny katalog er ikke bare enkelt når stedet er Hafjell. Snøfulle veier gjør at vi kjører opp til Hafjell med den største forsiktighet. Det er kaldt, men vidunderlig vakkert på en og samme gang!


Det blir dessverre ikke mye mye tid til å nyte fantastisk vakkert vintervær og et strålende skiføre når vi er på jobb.Vi henger i fra morgen til kveld, følger skjemaet vårt fra punkt til punkt. Ingenting overlates til tilfeldighetene når den kommende påskekatalogen vår skal lages. Alt skal være perfekt og alle planer noteres ned til minste detalj! Vi håper jo at vi skal klare å lage en påskekatalog som dere blir inspirert av og som dere kan drømme dere vekk i. Vi krysser fingrene for at vi lykkes...


Bildene vises ikke så veldig mye av våre møbler og interør. Vi kan ikke å røpe for mye foreløpig! I hvert fall ikke helt enda... Derfor håper vi dere smører dere med tålmodighet enda litt til, og før vi vet ordet av det, så er påsken her! 

Når vi ikke kan skru i veggen, gjelder det å være kreativ!

Selv om det er mye jobb når vi er på fotoshoot, må vi jo ha mat.
Og da er det ikke dumt med lunsjtallerkner som denne...


Vi gleder oss til katalogen sendes ut og som vanlig overlater våre dekoratører, fotografen og reklamesjefen ingenting til tilfeldighetene. De beste bildene skal taes og målet er at dere virkelig skal bli inspirert og få noe å drømme dere vekk i!


Vi er godt i gang med påskeplanleggingen!
Hvordan liker du å ha det i påsken?

God helg!


Bildene i innlegget er tatt med sjefsdekoratør Gunn sin iPhone - takk Gunn!


Pin It

3 kommentarer:

 1. Gleder meg:)her er dere jo virkelig i det rette
  Element også!!!

  Flotte vinter bilder!!

  God helg til dere!!

  Klemmer

  Linda

  SvarSlett
 2. gleder meg til å se bildene;) gleder meg enormt mye til påsken0) blir vår første påske på egen fjellhytte<3 da vil jeg ha det lunt, masse lykter i rustikk home & cottage stil (selvfølgelig;) grovt strikkede puter og pledd. masse sterinlys, fyr i peisen. og hvis jeg plutselig vinner en pengesum skal jeg fleske til med ny sofa og nytt bord som jeg allerede har peiket meg ut ifra en av deres butikker;)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se neste katalog. Den gir alltid masse inspirasjon! Dere er utrolig dyktige!

  M a i a k l e m m e r

  SvarSlett