fredag 17. februar 2012

Det lønner seg å være morgenfugl!

Er du typen som spretter opp av sengen i helgene og raskt er igang med dagen? Eller er du kanskje mer av typen som liker å la kroppen hvile litt ekstra, nyte den gode, varme dynen og bare dagdrømme litt til før du endelig setter føttene utenfor sengen?

Akkurat i morgen tidlig kan det
helt klart lønne seg å være en morgenfugl! Lørdag 18. februar, altså i morgen, har vi en overraskelse til de første kundene i våre butikker;

Vi gir vår kjære Home&Cottage-bok gratis til
de 30 første betalende kundene i hver av våre 13 butikker! 

Med andre ord; vi skal dele ut totalt 390 bøker til våre kunder, og den eneste betingelsen som gjelder, er at man får den etter å ha vært i kassen og betalet. Det er altså de 30 første betalende kundene som får boken. Vi sier likevel ingenting om hva du må handle for å få boken, så dette gjelder ikke kun de som kommer for å handle sofa eller andre store ting; dette gjelder alle kjøp!

Førstemann/-kvinne til mølla, folkens!Bildet er lånt fra Kjerstis Lykke sitt innlegg om boken, klikk deg inn for å lese innlegget!
Flere innlegg fra andre bloggere som har blogget om boken kan du lese ved å klikke her!Vi gleder oss til å se hvilke 30 kunder som kommer
først inn i butikkene i morgen tidlig!

Blir det deg? 

God helg alle sammen! 
 

Pin It

10 kommentarer:

 1. buuuhuuu....blodig urettferdig for oss som ikke har en Home & Cottage butikk i nærheten da!!!
  Tove ;)

  SvarSlett
 2. Enig! Jeg ønsker en butikk midt i Bergen sentrum! :D

  SvarSlett
 3. Om jeg ikke hadde bodd en time fra så kunne det lett vært meg ja:)

  SvarSlett
 4. Buuuuhuuuu!! Må grytidlig opp i morgen, men ikke for å nyte morgentimene på shopping på de alltid så deilige H&C butikkene...jobben kaller for meg desverre!!.. God helg og lykke til til dere andre!!<3

  SvarSlett
 5. Min kjære man offret seg og ga seg ut i det forferderlige været for å kjøpe et av de deilige saueskinnene dere har og var så heldig å få den nydelige boken :) Jeg føler meg utrolig heldig! Tusen takk! Ønsker dere alle en kjempe flott helg!
  Klem
  Cajsa

  SvarSlett
 6. Min samboer var med meg på morgentime for å kjøpe dei nydelige TineK lampeskjermene, og jeg var så heldig å få den herlige boken :) Ha en fin uke som er i venta.

  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg må nok kjøpe den selv. Nermeste butikk er 10 mil unna.
  I LOVE Home & Cottage.

  SvarSlett
 8. Jeg er så heldig at jeg jobber på senteret ved siden av (Vinterbro). Så jeg sto først når dørene åpnet seg på lørdag! Heldige meg som skulle på jobb akkurat denne lørdagen. ;-)

  Takk for en flott gave. Og takk for at dere finnes. <3

  Ingeborg :-)

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett