tirsdag 27. desember 2011

Vi trenger ekstrahjelp på CC Vest!

Vår avdeling på CC Vest har behov for ekstrahjelp, og vi lurer på om det er DEG vi ser etter!Du er langt over middels interessert i møbler og interiør og har stor sans for den uformelle stilen. Å bruke mange timer i interiørbutikker og krumme deg opp i sofaen med interiørblader, er noe du virkelig elsker.

Vi ser helst at du er over 18 år og i forhold til arbeidstid er det viktig at du svært fleksibel. Vi ønsker at du helst jobber noen kvelder i uken - i tillegg til annenhver lørdag. Arbeidskapasiteten din er det ingen ting å utsette på, da vår nye ekstrahjelp har stor arbeidskapasitet, både er kreativ og strukturert og kundene er de du lever og ånder for.

Vi ser også at du har sans og et våkent ”øye” for hva som gjør en butikk tiltalende og spennende å gå ”på tur i” for både kunder og ansatte. Dersom du i tillegg til nevnte egenskaper også innehar kunnskap om en eller flere av våre produktgrupper, er vi sikre på at du er den vi ser etter.

Kjenner at det kiler litt ekstra i magen nå? At du rett ogg slett ikke kan la denne muligheten til å få erfaring innen det du virkelig elsker, nemlig møbler og interiør, da vet du at du ikke skal nøle med å sende oss en søknad.

Husk å merke mailen og søknaden med 'ekstrahjelp CC Vest', og send dette innen 8. januar 2012 til følgende epostadresse: ccvest@homeandcottage.no

Er det noe mer du lurer på vedrørende denne stillingen, så ikke nøl med å rette spørsmål til Birgitte Strandskogen på mobil 454 91 458.

Vi gleder oss til å treffe deg 
- og få deg med i Home&Cottage-gjengen!

Pin It

3 kommentarer: