tirsdag 13. desember 2011

Kort og godt!

Nå kan du sikre deg unike julekort, gavekort og til/fra-lapper basert på Home&Cottage-motiver. De er tilgjengelig i våre butikker nå, og det aller beste med disse; det er vår egen dekoratør og butikkbygger Therese som har malt disse!

Therese er et naturtalent med malepenslene og har tidligere vist oss flere av de vakre akvareller hun har malt. Nå har hun laget unike motiver kun for Home&Cottage sine kunder, basert på stylinger hun har vært med på å gjøre for våre fotoshoot og enkelte andre motiver, og disse akvarellene er trykket opp på deilig, røft papir og har blitt fine kort vi selger i våre butikker!

Kortene er alt basert på akvareller som Therese har malt, er redigert til sort/hvitt - og til slutt trykket på resirkulert papir. Her er altså miljøhensynet ivaretatt, og det syns vi er viktig.
Du finner 6 ulike motiver tilgjengelig og gavekortene har en butikkpris på kr 25,- stk. 
Til/fra-kortene selges i pakninger à 6 stykk og koster kr 25 pr pakke.
Vi elsker disse nye kortene -
og er veldig stolte av å ha våre egne Home&Cottage kort! 

Hva synes du? 


Et bittelite psssst til slutt;
I dag kan det nok lønne seg å følge med på vår facebookside utover ettermiddagen og morgendagen, det kan nemlig hende det dukker opp en liten førjulsoverraskelse der! 
Pin It

3 kommentarer:

  1. Kjempeflotte:) passer så godt på pakkene som er pakket inn i gråpapir og lekre bånd, ren nostalgi:)

    SvarSlett
  2. Jeg kjøpte både disse enkle kortene, rull med brunt bånd og et par ruller med papir hos Home & cottage i Sarpsborg. Nydelige ting:DDDDD Klemz Grethe

    SvarSlett