mandag 19. desember 2011

50% rabatt på all julepynt!

Førstkommende lørdag skriver vi 24. desember på kalenderen, selveste julaften, og ønsker alle vi møter på vår vei en fantastisk strålende jul! Derfor syns vi det er på tide å slå til med et lite førjulssalg! Er dere ikke enige?


Fra og med idag, mandag 19. desember, 
er det salg på alt av julevarer i samtlige av våre butikker! 
Vi gir hele -50% rabatt på hele julesortimentet!

illustrasjonsfoto

Her er det enestående muligheter til å gjøre utrolige kupp enten til denne julen - eller de kommende årene. Vi vil råde dere til å være tidlig ute for vi kan fort gå tom - så sortimentet kan variere fra butikk til butikk! 

illustrasjonsfoto

Om ikke lenge snur vi kalenderen også - og skriver et nytt år på kalenderen 2012. Vi har spennende planer og gleder oss til å presentere dette for dere og dele for og med dere i det kommende året!

Men aller først så ser vi virkelig frem til julen med all dens kos og nyttårshelgen med venner og kjente samlet. Ja, rett og slett alle de deilige dagene vi har foran oss!

Hva gleder du deg mest til til årets julefeiring? 

Illustrasjonsfoto


Og en liten ting til; 
I løpet av ettermiddagen kommer det nok en juleoverraskelse fra oss på vår facebookside, så følg med, følg med!


Pin It

3 kommentarer:

 1. Elsker julevaresalg! Må vel få på meg og minsten fillene så vi kan ta turen til butikken deres i Storbyen i Sarpsborg :)

  Det jeg gleder meg MEST til denne julen er å reise hjem til vestlandet til familien min ♥ Der har vi ikke vært siden påske og kun mine foreldre og mormor har vært på besøk og hilst på vår lille prins som ble født i september ♥ Gleder meg til å vise han frem til resten av familien ♥

  Ønsker dere en nydelig siste førjulsuke!
  -Laila Johanne-

  SvarSlett
 2. Hadde vært drømmen...vil gjerne ha :)

  tone.gurendal(a)online.no

  SvarSlett