fredag 9. desember 2011

En liten glede-seg-til-jul historie

En liten førjulsdrøm fra oss til deg i dag:


Du kommer hjem sliten fra jobben, kanskje for siste gang i 2011? Det er levende lys i vinduene. I det du kommer inn i gangen slår en lun peisvarme mot deg, det lukter svakt av nyhogget juletre og du hører lystig latter innefra: det er siste finpussen av juletrepyntingen som er i gang.


På kjøkkenet freser det fra ovnen - og i ovnen er for anledningen fullt av deilig julemat. Potetene koker og sausen står bare å trekker for å holde varmen. På bordet står julegodtet og frister - som for å pirre sultne mager.Etter hvert ringer det på døren og flere familiemedlemmer kommer inn - alle med hendene fulle av pakker og varme smil. Pent kledd for dagen - for å feire jul med hele storfamilien.


Alle, både store og små,  smiler og ler - alle er spente. De voksne ser frem til julematen, det å sitte lenge ved bordet, nyte maten og glede seg i hverandres selskap. Barna på sin side gleder seg nok mest til man endelig er ferdig med middagen slik at kveldens absolutte høydepunkt kan komme igang; gaveåpningen. De er ivrige, litt utålmodig og spente. Kommer det julenisse i år? Får jeg presangen jeg har ønsket meg? Mange spørsmål som snart får svar.Barn, som når det hele er over kommer til å legge seg kjempefornøyde med dagens fangst, gleder seg allerede til morgenen etter. Da de endelig kan leke med alle de nyervervede presangene. Sakte roer det seg i hjemmet, de gode samtalene tar plass og julehelgens er igang. 

Julen 2011 er endelig her.

Tenk - nå er vi snart der! Om noen få uker er julekvelden her og vi er nok ikke de eneste som gleder oss! I mellomtiden gjør vi forberedelser og kjøper inn det som trenges. Planlegger julen, finner inspirasjon - og ser virkelig frem til noen deilige romjulsdager.
Vi gleder oss virkelig til julen og all dens kos. Og vi håper du også gjør det, og at du og dine finner tid til å virkelig nyte og kose dere med juleforberedelsene også. Det er nok stress og mas i hverdagen hos de aller fleste, så kanskje vi skulle bli flinkere til å stoppe litt opp og glede oss over forberedelsene også?

Klikk på katalogen under for å ta en titt

Snart finner du vår nyeste katalog i butikkene
- håper du koser deg like mye med den som vi gjør når vi lager den!


Adventstiden og julen er tid for hygge og kos.
Vi håper du nyter dagene både før og etter julaften!


Pin It

6 kommentarer:

 1. Ah, det grå vitrineskapet - sukk min tomme pengebok

  SvarSlett
 2. EEEEEELSKER Home&Cottage!!!! Må innom hver gang jeg får lønn!!! Katalogen, bildene, butikkene.... mine store inspirasjonskilder!
  Lønn på mandag, JIPPI!!!!
  :-D

  SvarSlett
 3. Nydelig fortelling og vakre bilder..nå fikk jeg skikkelig julestemning:)

  SvarSlett
 4. Takk for en koselig fortelling! Må si meg enig med Fru Ask Wilhelmsen, jeg elsker H&C! :)

  Jeg har akkurat sittet å kost meg veldig med denne katalogen. Stoppet opp lenge ved bildet av spisestuen som også er i dette innlegget. Jeg hadde blitt sååå glad hvis dere kunne hjelpe meg med fargen på veggen? Den var bare så lekker, og passer perfekt til sofaen vi skal kjøpe på H&C Gulskogen i januar :)

  God førjul!

  Klem fra Marte

  SvarSlett
 5. Elsker navnet på de lakris-posene. Ikke ofte jeg ser mitt eget navn her i Norge. :)

  SvarSlett