tirsdag 11. oktober 2011

Designers make things cool

En mer treffende tittel på en blogg, kunne vi vel ikke funnet? Den flotte bloggen Designers Make Things Cool av Tina er full av fantasisk inspirerende bilder, mye inspirasjon og gode ideer. Liker du bilder som viser ting på en litt mer kreativ og nytenkende måte, og som kanskje får frem nye sider av produktene? Da anbefaler vi absolutt bloggen til Tina!

For kort tid siden hadde vi en liten give-away for å feire at vi hadde passert 20.000 venner på vår Facebookside - og Tina var tilfeldigvis en av de som ble trukket ut som en av våre 20 heldige vinnere. I posten fikk hun tilsendt vårt Soleil-servise - og heldigvis; hun likte gaven! Vi oppdaget at hun har laget et eget blogginnlegg om serviset, og i kjent Designers Make Things Cool-stil; hun har tatt noen kjempefine bilder av serviset - se noen av de her;


Vi siterer mannen hennes "Lov meg en ting Tina, ikke suppler noe til dette servicet nå da!", og så er vi fristet til å spørre; "Har du supplert mer til dette settet nå, Tina?" Vi håper Soleil trives på hytta og er med på å gi dere den gode hyttefølelsen! 

Hva syns du om Soleil-serviset?

Alle bilder er lånt fra fra Tinas fine blogg.

 
Pin It

3 kommentarer:

  1. nåhhhh så koselig da! Tusen hjertelig takk for fin omtale! Helt greit det.

    Når det gjelder det servicet tror jeg nok det blir noen flere kopper og asjetter ja, når jeg endelig får kommet meg inn i en av deres butikker. Etter som jeg bor midt i landet kan det nok tenkes jeg må vente ei stund. Meeen gleder meg veldig til høsten 2012, juhuuuuuuu da kommer dere hit også. En etterlengtet butikk :))))

    SvarSlett