torsdag 13. oktober 2011

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Vår butikk i Sandefjord trenger flere folk med på laget, og det er naturlig for oss å sjekke om noen av våre fine blogglesere kan være interessert i å bli en del av team Home&Cottage.


Vi trenger to personer til butikken i Sandefjord, og her er litt om hvem vi tror disse to er;

Butikksjef
Du er en kremmer med sterkt engasjement og stor vinnervilje. Du har lyst til å være med å skape noe og du har ledererfaring fra butikk eller kjededrift. Din viktigste oppgave vil være å få kundene til å trives og synes det er spennene å stikke innom en gang i blant. Da kreves det at du har ”guts” til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt. Du er strukturert og liker å jobbe mot ”deadlines” - i tillegg er du vant med bruk av moderne butikkdatasystemer. Kanskje har du tilsvarende jobb i dag, men har lyst på nye utfordringer?

Vi tror vår butikksjef i Sandefjord er;
  • resultatorientert 
  • trygg og motiverende leder som er tydelig i sitt lederskap 
  • ryddig og strukturert 
  • kommunikativ og initiativrik 
  • har erfaring med butikkdata 
Kjenner du deg igjen i dette, vil vi svært gjerne at du sender oss en kortfattet søknad m/CV innen 30. oktober. Merk søknaden med butikksjef Sandefjord. Søknad sendes pr. e-post til roar.skjelland@homeandcottage.no Spørsmål om stillingen kan rettes på mob. 95 15 84 79

Men vi er ikke ferdig med dette, vi trenger enda en person;


Ekstrahjelp
Som ekstrahjelp er du langt over middels interessert i møbler og interiør og har sans for den uformelle stilen. Du koser deg med jevnlige besøk i interiørbutikker og elsker å lese interiørblader. Du er over 18 år og svært fleksibel i forhold til arbeidstid, men ønsker helst og jobbe noen kvelder i uken i tillegg til annenhver lørdag. Du har stor arbeidskapasitet, er kreativ og strukturert og elsker å jobbe med kunder. I tillegg har du sans og ”øye” for hva som gjør en butikk tiltalende og spennende å gå ”på tur i”. Kanskje har du kunnskap om en eller flere av våre produktgrupper.

Kjenner du deg igjen i dette skal du sende oss en søknad, merket ekstrahjelp, innen 23. oktober, på e-post til sandefjord@homeandcottage.no Spørsmål om stillingen kan rettes til Philip Skjelbred på tlf. 33 44 64 65 eller mob. 992 48 157.


 Er dette deg
- eller noen du kjenner?


Send oss en søknad!


Det kommer blogginnlegg fra boklanseringen vår i løpet av dagen!
Vi har flust av bilder vi må gå gjennom og sortere først, men snart skal vi vise bilder fra
kvelden hvor vi feiret at vi, Home&Cottage, ga ut vår første bok!Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar