søndag 7. august 2011

Ny katalog og ...tyvstart på SALGET ♥

Nå vet vi at det er mange som har ventet på vår neste katalog, og det er derfor en glede for meg å kunne si at den er rett rundt hjørnet! I løpet av uken som kommer vil katalogen distribueres via våre vanlige kanaler. Den kommer med lokalavisene i områdene rundt butikkene våre, den kommer i gode stabler til butikkene våre - og ikke minst; den legges ut på våre nettsider.

Men; de aller første som får lese katalogen vår, er våre blogglesere! 


Som dere ser av forsiden på katalogen;
det er nå tid for augustsalg! 

Salget starter i våre butikker 10. august, men vi setter så stor pris på alle dere som følger oss her på bloggen, på facebook og på twitter, og derfor har vi nå lyst til å gi dere en liten tyvstart på salget vårt. Salgskampanjen vår starter altså for fullt 10. august og det er da budskapet kommuniseres ut gjennom de tradisjonelle mediene.

Men; dere får vite dette allerede i dag og kan derfor ha to dager med tyvstart på salget. Dette kommuniseres kun ut i sosiale medier og vil derfor gi dere noen roligere salgsdager i butikken. Kanskje det blir lettere å sikre seg akkurat det du ønsker deg før det blir utsolgt?

Det eneste dere trenger å gjøre, er å henvise til at du følger Home&Cottage i sosiale medier,
så får dere de rabattene og de tilbudene som er i katalogen over her. Høres det bra ut? 


Vi er over i august måned og været utenfor vinduet her på østlandet er ikke det som minner aller mest om sommer. Det aner meg at mange av dere bruker dagen sånn som vi gjør; med tente lys, i koseklær, med gode bøker og godt drikke i koppen. Innedager er helt okay de også, og særlig når vi har en fin katalog med spennende salg å bla (digitalt) i, ikke sant?

Kos dere med katalogen og tilbudene! 

Del gjerne med oss i kommentarfeltet hva som er DIN favoritt i denne katalogen!
Det er alltid spennende for oss med slike tilbakemeldinger!

Vi ønsker dere alle en strålende søndag!Pin It

9 kommentarer:

 1. Wow!! såå mye fint på salg! Vanskelig å velge noen favortitter...men trenger bl.a nytt sengesett og lamper..så tar turen i morra jeg:))
  Fin søndag til dere også!

  SvarSlett
 2. Oi oi oi - gjett hvor jeg skal i morgen ♥

  Hilde

  SvarSlett
 3. Jeg dåååner av gullputa og den hvite puta med nagler på som lå i soho-sofaen!
  Ellers er jeg superglad i bokser og kurver og skulle hatt nytt sengetøy, så jeg må nok innom en tur etter jobb i morgen, ja! :)

  SvarSlett
 4. Hei jeg har kun iPad og har problemer med å bla i katalogen, har dere en annen versjon for ipad?

  SvarSlett
 5. Lace taklampe er perfekt til mitt nye kjøkken som blir montert den 22. august! Og sikle sikle på det hvite store vitrineskapet!!

  SvarSlett
 6. Hei og hjelp!!!
  Hvordan skal jeg gå fram? Jeg bor i Ålesund og vil ha et Summer skap!! Jeg kan kjøre til Oslo, men da må jeg vite på forhånd at skapet er der....

  SvarSlett
 7. Hei!

  Har dere igjen summer skjenken i svart? Vil gjerne bestille en, men bor på Hamar. Kjører dere den hit ? Hvordan går jeg frem?
  Mvh
  Tove

  SvarSlett
 8. Hei..

  Jeg lurer på om noen av butikkene i Oslo området har hengelamper ( altså taklamper) fra Tine K ?

  Mvh Elisabeth

  SvarSlett