mandag 22. august 2011

Ventepremier

For en tid tilbake spurte vi våre lesere om dere hadde tips til steder vi kunne ha en fotoshoot til en ny katalog - og dere stilte opp og leverte tips etter tips etter tips etter tips...  

Tusen hjertelig takk for det! 

Noen av tipsene hadde vi allerede vurdert fra før, noen var uaktuelle av ulike grunner og noen vurderes fortsatt. Det første fotoshootet som ble tipset om i denne anledningen, vil motta premien vi lovet; et gavekort i våre butikker pålydende kr 3.000,- Om vi skulle bruke flere av tipsene dere har kommet med, som location til en fotoshoot, vil også disse tipsene kunne belønnes med gavekort pålydene 3.000 kr.

Men - hva sier dere til at vi trekker ut noen heldige vinnere av små ventepremier fra oss?Jeg har fått sett av 4 krus & 4 asjetter i serien vår "Nora" som jeg tenkte dele ut til tre av dere som har tipset oss i denne anledningen. Høres det okay ut? (Bildene i dette innlegget viser Nora i miljø med andre ting, men premien er altså 4 krus og 4 asjetter, til tre forskjellige vinnere). Jeg lot random.org trekke ut tre tilfeldige vinnere, og de utvalgte er;

Nr 1: 


Nr 2:
Siri Sando
 Nr 3:
Heidi-Anitha B. Langvik
 Gratulerer til vinnerne! 

Send adressen deres til meg på astrid@valen-utvik.no
så kommer det en pakke i posten til dere!


Pin It

4 kommentarer:

 1. Gratulere til heldige vinnere:)

  Håper dere finner en bra plass å ta bilder..Jeg gleder meg til hver gang katalogen deres kommer,og sparer faktisk på alle sammen:)

  Nyt ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Nei Gud så fab!!!! Im superhappy!!!
  Tusen tusen takk!!

  SvarSlett
 3. Hei. Gratulere så mye til vinnerene. Jeg har Nora krusene selv og de er så koselige:)
  Jeg jobber for Home&Cottage i Sandefjord og stor trives. Jeg tenkte å dele en ide.. Lednings skjulerne vi selger,hva om de hadde kommet med borrelås? da kunne de ha vært brukt til å skjule ledningene fra tak lamper..

  SvarSlett