søndag 10. juli 2011

Fotoshoot på Jomfruland ♥

Vår siste katalog, den som er ute i våre butikker nå, ble til på vakre, ærverdige Jomfruland i skjærgården utenfor Kragerø, Telemark. Jomfruland er en perle med vakker sjøutsikt, har lange, fine strender fylt med sand og rullestein, og er et sted med naturomgivelser og fine hus perfekte for vår fotoshoot.

Noe som naturligvis er utfordrende med å ha en fotoshoot på Jomfruland, er at dette er en øy. Når dekoratørene våre, reklamesjefen og fotografen vår skal lage katalog, er det mye som skal være med. Møbler, rekvisitter og mengder med interiørartikler skal fraktes til location og bæres på plass. Som dere kan se fra bildealbumet vi laget på vår facebookprofil, så ble taxibåt løsningen for vår del. Det ble noen turer, men alt kom på plass og vi er godt fornøyd med katalogen vår!

Hva synes dere?


Klikk på bildet for åpne katalogen


En liten kuriositet til dere som liker slikt;
Ser dere hvem som er avbildet på forsiden av denne katalogen? Det er våre kjære dekoratører, Lene og Therese, med hunden til Therese trofast ved siden. De er to av tre dekoratører som har mye av æren for katalogene vi lager, og av og til er bruker fotografen vår de som modeller også. De er flink modeller, ikke sant? Til og med avbildet på flere enn forsidebildet, så her er det bare å bla seg fremover i katalogen og se om dere ser de igjen.

Vi håper dere koser dere like mye med
den nye katalogen som vi hadde da vi laget den!

Vi ønsker dere en sommer med deilig idyll -
hvor er ditt vakre favorittsommersted?


Pin It

2 kommentarer: