mandag 4. juli 2011

Crabtree & Evelyn Antibac Håndkrem

Det har blitt stadig mer fokus på håndhygiene for å forhindre smitte og for å holde seg frisk på ferieturer og i andre forbindelser. Det er for eksempel ikke alltid man har god tilgang til å vaske hendene før man skal spise, og flere av oss har tatt i bruk ulike former for antibakterielle produkter.
 
Crabtree&Evelyn har mange fantastiske produkter som vi har solgt i våre Home&Cottage-butikker en god stund allerede - og nå kan vi glede dere med å fortelle om to av deres produkter vi vil trekke litt ekstra frem; Crabtree&Evelyn har lansert en antibac med håndkrem. På grunn av håndkremen den er tilsatt, tørker den ikke ut hendene og den dufter deilig av enten sitron, honning og koriander (Citron) eller dufter som en frisk dag ved stranden (La Source). Begge kremene gir deg en myk følelse etter bruk!
Kun kr 49,- á 50ml. 

Denne flasken er så liten at du fint kan ha med deg Crabtree&Evelyn antibac håndkremen i veska når du går gjennom security på flyplasser. Kjekt i disse dager hvor det meste av vår toalettmappe må flyttes over på miniflasker før vi får sendt det gjennom security, eller hva?

Et lite tips på slutten; Crabtree&Evelyn har en egen blogg og der har de et innlegg om Glastonbury Musikkfestival. Vi kjenner vel alle til at det kan være vanskelig med renslighet når man er på festival, så da kan en antibakteriell håndkrem være hendig å ha med seg. Vi adopterer rett og slett dette tipset og råder dere til å ha en antibakteriell håndkrem med dere når dere tar turen til en av de mange norske festivalene i sommer!

Denne søte flasken fra Crabtree&Evelyn har nå blitt fast følgesvenn og med små barn på ferie rundt i Norge, skal jeg lov deg at situasjoner hvor denne flasken trekkes frem, står som perler på en snor. Da er det godt å vite at det er kvalitet man smører på, at det lukter godt og at det etterlater myke og ikke tørre hender. Endelig en håndkrem som ikke tørker ut hendene - og som i tillegg lukter godt!

Du finner den ved kassen i våre butikker akkurat i disse dager!Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar