tirsdag 4. januar 2011

Vinner av adventsutfordring; Juletre

Da har vi kåret en vinner i fjorårets siste adventsutfordring, denne gangen med temaet 'Juletre'. Alle bidragene er som sist samlet i et album på Facebook og vi oppfordrer om at dere går inn der og tar en titt på bildene. Vi fikk inn veldig mange fine bidrag og kan rapportere om at juryen syntes det var vanskelig å velge. Juryen bestemte seg for å kåre en vinner basert på stemning, situasjon og ikke minst at vi ville velge et bilde som viste på best mulig måte hva julen handler om for flestparten av oss. Vi kårer dermed ikke en vinner basert på best bildekomposisjon, selv om det var veldig mange fine og nytenkende bilder som hadde gode komposisjoner.

Så til kåring av vinneren; 
Juryen sa om dette bildet "Er det ikke dette det handler om? Barnslig og stolt, flott lite tre, nydelig islykter og en herlig gutt! Supert! Dette bildet viser julestemning på en strålende måte!"

Vinneren er derfor Tone  Christin Gurendal med følgende bilde;


Vi gratulerer! 
Send oss din adresse til astrid@valen-utvik.no, så sender vi deg gavekort på 700 kr i våre butikker.
Om du skynder deg og bruker det i januar, får du ekstra mye igjen for det
- ettersom det er salg og minimum 20% på alle varer!


Juryen vil trekke frem noen bilder fordi de hadde det lille ekstra, men som ikke nådde helt opp i denne omgang. Vi synes det er veldig gøy å arrangere slike fotoutfordringer og setter stor pris på alle bidrag, så dere skal slettes ikke se bort ifra at vi gjør dette på en eller annen måte igjen - og da håper vi naturligvis at dere prøver dere igjen!

Hjertedamas blogg
Fra juryen:
Herlig stemning!

Ramme Alvor
Fra juryen:
Sart stemning fra fordums tid, flott!

Thelma-Louise
Fra juryen:
Fin stue med treet i fokus!


Til slutt vil vi takke til alle dere som har sendt inn bidrag til våre fotoutfordringer, til alle som har kommentert bidragene og generelt for engasjementet deres rundt konkurransene våre! Dette har som sagt vært veldig gøy og givende for vår del - håper dere synes det samme!

Ønsker alle som er innom en strålende tirsdagskveld!
Pin It

8 kommentarer:

 1. Veldig herlig vinnerbilde...og veldig stemningsfult.:-) selv om det ikke er det jeg forbinder med et pyntet juletre.:-)men heller et stemningsfult inngangsparti.:-) Syntes det var mange flotte bidrag, og jeg hadde mine favoritter...Syntes det er kos at mitt bilde er med, som er et bilde av juletre som ikke står i bøtte eller spann eller krukke.:-) Som jeg var helt overbevist om at H&C ville falle for.:-)
  morsomt med disse konkuransene deres.:-)

  SvarSlett
 2. Herlige bidrag, alle sammen!!

  SvarSlett
 3. Dette har vært veldig gøy, både å følge med på og få lov å være med i :-) Gratulerer til vinneren, skikkelig sjarmerende.

  SvarSlett
 4. Når kommer H&C til Trondheim?? Det er bare super dumt at det ikke er kommet hit enda....det må da komme snart?? Noen planer for det??
  Håpe Håpe.....

  SvarSlett
 5. Hei!Jeg var en tur innom dere i Tønsberg i dag! Jeg så en hvit skjønn liten krakk ( helt enkel, uten rygg) Men sjekket selvfølgelig ikke lengden........eller pris! Angret litt på det kan du si. Vet dere?

  Anette

  SvarSlett
 6. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin. Visit female to male spa near me 24 hours

  SvarSlett
 7. bm plus slot ผู้ให้บริการคาสิโนออนไลน์มีการปรับปรุงรวมทั้งปรับปรุงแก้ไขระบบอย่างยอดเยี่ยมที่สุดด้วยคณะทำงานผู้ที่มีความชำนาญ pgslot ในแบบที่มีท่านไม่เคยได้จากที่ไหนมาก่อน

  SvarSlett
 8. kc9 คา สิ โน ออนไลน์ ในบทความนี้เราจะสำรวจโลกของการพนันออนไลน์อย่างทันสมัยและให้ข้อมูลความรู้ที่น่าสนใจ PGSLOT โดยมีเสนอคำแนะนำจากผู้เชี่ยวชาญเพื่อเพิ่มประสบการณ์ในการเล่นเกมส์ของคุณ

  SvarSlett