mandag 24. januar 2011

Møte med en blogger

Når jeg besøker de forskjellige butikkene mine, så hender det av og til at noen tar kontakt med meg. Det kan hende det er folk som ser kameraet rundt halsen og lurer på om jeg er den som blogger for Home&Cottage eller det er folk som hører jeg snakker med de ansatte og som legger sammen to-og-to. Dette synes jeg naturligvis er veldig gøy! Det er gøy å møte noen av dere som leser denne bloggen og det er gøy å få se ansiktene bak noen av de bloggene vi stadig er innom og leser også.

For noen dager siden møtte jeg en blogger i butikken vår på Vinterbro. Vi har mailet litt ang noen produkter hun var på jakt etter, men altså aldri møttes før denne gangen. Jeg måtte naturligvis frem og spørre om hun ville peke ut noen favoritter i butikken med meg og kameraet mitt på slep - og heldig for oss (og dere!), så sa hun ja og tok utfordringen på strak arm!

Bloggeren jeg møtte er Netta fra bloggen Nettas everyday blogg. Hennes nærmeste Home&Cottage-butikk ligger som sagt på Vinterbro og hun fortalte at hun var stadig innom for å se etter nyheter, inspirasjon og handle små og store ting.

Vi tok en runde i butikken og hun pekte ut noe som stod høyt på ønskelisten og noe som hun allerede hadde sikret seg og som var hennes egne favoritter. Dette fikk jeg lov å dele med dere blogglesere - gøy ikke sant?

 Hun ønsket seg spisestolene Napoli med lintrekk til spisestuen sin - og hun hadde store planer om å fylle plantekassene med mange fine blomster til sommeren og la de pynte opp uteområdet.Hun ønsket seg en av de sarte, hvite tunikaene
- og gjerne skjerfet med stjerner på også!

 Et av møblene hun hadde ønsket seg lenge,
var Summer vitrineskap i hvitt med to dører.


Noe som var blitt en favoritt hos Netta, var te fra Pukka og aller helst i  store stjernekopper fra Bastion. Hun hadde mange forskjellig varianter av disse koppene og syntes det var stas å samle på de ulike typene, fremfor å ha mange av samme. Av teene fra Pukka var det Green Chai og Relax som var de største favorittene. Absolutt gode teer og ekstra gode om de drikkes av fine kopper som stjernekoppene fra Bastion - det er det ingen tvil om! :)

 Jumbokopper fra Bastion (MilleMoi)

Te fra Pukka passer til enhver anledning!


Det var veldig hyggelig å få hilse på deg, Nette - og det var gøy å få noen tilbakemeldinger fra en blogger som følger oss både på blogg og facebook. Det var gøy å få høre hva Netta trakk frem som sine favoritter og hva hun har på ønskelisten sin - og siden slikt varierer veldig fra person til person, så vi tar naturligvis gjerne imot flere tilbakemeldinger!

Har du lyst til å dele dine favoritter eller ønsker i
kommentarfeltet, så setter vi stor pris på det! 


Nå skal jeg straks avgårde til noe helt annet enn et besøk i våre butikker. Til høsten kommer det en ny underholdningsserie på TV2 og jeg skal være publikum på en av innspillingene. Så kan jo dere fundere på hva en underholdningsserie på TV2 har med Home&Cottage å gjøre enn så lenge.... 

Flere hint kan komme allerede i løpet av kvelden (på facebook), men personlig tror jeg dette blir storveis og bra! Og jeg tror også dette kan inkludere flere av dere som følger oss i sosiale medier etterhvert.... Følg med videre! 

Pin It

12 kommentarer:

 1. Flott intervju av en super nabo :-)

  Hilsen
  Janicke

  SvarSlett
 2. Så morro, det er min nermeste butikk også.
  Dere har masse flott, noe jeg ønsker meg er sengetøyet til småtassene dere har, som jeg plutselig kom over en dag jeg gikk å myste hos dere.

  SvarSlett
 3. Jeg var på Vinterbro sin Home&Cottage i dag, og jeg må si den var knallfin! Handling ble det og :) hihi
  Gøy med et lite intervju. Ikke vanskelig å finne favoritter på Home&Cottage må jeg si.
  klem Nina

  SvarSlett
 4. Jeg har ønsket meg et slikt vintage sengeteppe som er brunt med ruter.. skikkelig nydelig. Og hadde passet perfekt inn i min "hytte" stil.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Tusen takk for en veldig hyggelig ettermiddag hos Home & Cottage på Vinterbro. Det ble et kjempefint innlegg Astrid :-)

  Nå skal jeg snart ned og sikre meg noen vårlige skatter mens butikkene enda har 20% på alle varer!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 6. Hei!

  Så koselig innlegg Nette <3

  Jeg har nylig handlet to tepper hos dere og diverse og er så "happy" De passet perfekt!!
  Er innom støtt og stadig, og det er skjeldent jeg går tomhendt hjem ;)

  Favortitten for tiden må være den hvite sjenken med hønsenetting på dørene!! ( vet ikke navn.... ) Jeg håper den flytter til min stue etterhvert!!

  Klem Anette

  SvarSlett
 7. You have been looking for an amazing place to get your massage service, but have you checked out our site yet?Visit female to male spa near me

  SvarSlett
 8. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin.Visit b2b spa near me

  SvarSlett
 9. Rest and relaxation play an important role in our busy and stressful lives. They help us regain energy and restore balance. A visit to the spa is a great way to get deep relaxation and take care of your well-being. At the spa, you can enjoy massages, warm baths, aromatherapy and other wellness treatments to help relieve stress and put you in a state of total relaxation. Such rest will not only take care of your physical health, but will also have a beneficial effect on your emotional state. So if you are looking for a way to unwind and enjoy a moment just for yourself, visiting this spa is a great option.

  SvarSlett