tirsdag 18. januar 2011

Flere butikker betyr flere folk!

Til informasjon:
Samtlige stillinger vi søkte etter er blitt besatt!


Når vi nå har stadig fler butikker, så er det naturligvis også en stadig større kabal som skal gå opp bemanningsmessig. Vi synes det er veldig fint å kunne bruke bloggen vår til å si ifra hver gang vi trenger å rekruttere folk, for da vet vi at vi får folk som allerede skjønner litt av konseptet bak Home&Cottage og er interiørinteressert.

Denne gangen er det butikken vår på Majorstuen som trenger bransjens beste
Butikksjef

Bilde fra da julepynten var på vei
ut i butikkvinduene på Majorstua
 
Butikken ligger midt i Bogstadveien sentral på Majorstuen i Oslo og nå trenger vi altså en person som kan lede denne butikken. Vi tror vår drømmeperson har stor vinnervilje og er en kremmer med sterkt engasjement. Det er fint om du har ledererfaring fra før og da helst fra butikk eller kjededrift.

Den viktigste oppgaven våre ansatte har, er å få kundene til å trives og synes det er spennende å stikke innom butikken. Det krever at våre ansatte har "guts" til å holde butikken tiltalende og lekker hver eneste dag, året rundt. Vi tror den personen vi trenger er strukturert og liker å jobbe mot "deadlines" - og i tillegg ønsker vi oss en person som er vant med bruk av moderne butikkdatasystemer.

Kanskje har du tilsvarende jobb et sted allerede, men ønsker nye utfordringer?

Vi håper du vil søke eller at du
tipser noen du kjenner som vil passe perfekt om å søke!
 

Send oss en kortfattet søknad med CV til roar.skjelland@homeandcottage.no - innen 28. januar 2011. Mer søknaden med 'BS Majorstuen'. Spørsmål kan du rette til Roar S. på telefon 95 15 84 79. Pin It

2 kommentarer:

  1. Skulle ønske jeg bodde bitte litt nærmere nå gitt. Drømmejobben...ikke så ulik den jeg har nå, men i en annen kjede. Synes deres butikker er veldig intime og koselige. Elsker jo å pusle rundt, dekorere og lage lekker butikk.

    SvarSlett
  2. Relax in isha b2b spa Bangalore's best Spa Centre. It has been providing services since many years in india, to help people lead a comfortable and relaxing lifestyle.Visit massage parlour near me

    SvarSlett