torsdag 27. januar 2011

Sara & Selma + Home&Cottage = ♥

Hvem er Sara og hvem er Selma, og hva i alle dager har disse med Home&Cottage å gjøre? Nei, dette er ikke to nyansatte i en av våre butikker - selv om det nok kunne vært interessant i seg selv, det. Jeg kan  fortelle at Sara er Hege Schøyen og at Selma er en hund, men hva det har med oss å gjøre, blir kanskje ikke noe klarere av den grunn.

Selma og Sara (bildet er lånt med lov fra produksjonselskapet).


Sara & Selma er en helt ny sitcom (situasjonskomedie) som TV2 skal sende til høsten - og grunnen til at Home&Cottage har noe med den serien å gjøre, er at Sara sin leilighet er innredet med mange av våre møbler! Det er rett og slett noen av våre flinke folk som har vært med på settet og guidet og tipset i forhold til hvordan leiligheten hennes skal se ut. Og den ble naturligvis veldig, veldig fin!

 
Ettersom vi nå har relasjon til denne produksjonen allerede, tenkte vi at vi kunne gjøre noe kult for de som følger oss i sosiale medier i samme forbindelse. Hva tror dere om det?

Innspillingen til serien har startet og jeg var så heldig å overvære innspillingen av episode nummer 3 på mandag. For en stemning det var i studio! Hege Schøyen og resten av det stjernespekkede skuespillerlaget brillierte, kamerafolk, lyd og pausehunderholder - det lyste kvalitet og god stemning gjennom hele produksjonen! Dette er jeg overbevist om blir en stor hit og det blir gøy å se når denne serien begynner å gå på tv.


Men som nevnt; de har startet innspillingen allerede og neste episode spilles inn 7. februar. Vi har da fått holdt av 40 plasser til Home&Cottage sine følgere i sosiale medier - og bare så det er nevnt; da jeg var der på mandag, var det stappfullt av publikummere og flere var allerede blitt gjengangere og hadde sett de foregående episodene også. Så at dette også de neste episodene spilles inn foran et storslått publikum, det er det nok ingen tvil om.

Skuespillerne (bildet er lånt med lov fra produksjonsselskapet)

F.v.: Christian Skolmen, Robert Gustafsson, Hanna-Maria Grønneberg, Hege Schøyen, Henrik Holmen og Marit Andreassen. Og Selma.

Vi har 40 plasser til rådighet og har lyst til å invitere med oss våre facebook- og bloggvenner på den neste episoden som skal spilles inn, altså 7. februar.  Vi tenkte ha et slags "førstemann til mølla"-prinsipp. Alle som får billett, får til seg selv og en venn/venninne, så det blir de 20 første som sender en mail til meg, på astrid@valen-utvik.no som får billett til denne episoden. Alle de 20 som sikrer seg billett, får en bekreftelse fra meg på dette. Om dette blir en suksess, og om dere da er så bra publikummere som jeg vet dere er, så kan det godt hende vi får de med på å gjøre dette også ved de neste episodene, så her gjelder det å være engasjert og melde seg på!Jeg kommer til å være på innspillingen 7. februar naturligvis, tar med mitt kamera og håper på å få hilst på dere! Så blir det som et aldri så lite minitreff i samme slengen...

Høres dette gøy ut? Vil dere være med?

Håper det - jeg skal garantert, for jeg må ha med meg hvordan dette går videre! Det var utrolig hyggelig og morsomt sist og det kommer det garantert til å bli neste gang også! Pin It

16 kommentarer:

 1. Dette blir kjempe spennende å følge med på.

  SvarSlett
 2. Kjempegøy! Har sendt deg mail! :)

  SvarSlett
 3. så gøy..gleder meg til å se den til høsten..Leiligheten til Sara så lekker ut.:-)

  SvarSlett
 4. Leiligheten så kjempefin ut, synd det er langt fra Mo I Rana.

  SvarSlett
 5. Skulle svært gjerne vært med, men det blir litt lang reisevei. Kos dere masse!!

  SvarSlett
 6. Vi har 18 stykker som har meldt seg allerede - helt fantastisk gøy at dere er så engasjert og ivrige! Og med 18 påmeldte (og deres +1venn), har vi 2 ledige plasser til 7. februar!

  Send en mail til astrid@valen-utvik.no med påmelding!

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg lurer veldig på om sofabordet dere har brukt der, er mulig å få tak i nå??

  SvarSlett
 8. Hei alle strålende følgere.

  Takk for kommentarer. Anonoym som lurer på sofabordet som benyttes i TV-serien, dette kommer ikke fra Home&Cottages sortement, desverre vet vi ikke hvem som er leverandør av dette bordet.

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 9. We provide the best service in city and offer a wide range of packages so that there is something perfect set of modern and traditional therapies bunch is waiting for you.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 10. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension.Visit b2b spa near me

  SvarSlett