fredag 18. november 2016

Grønne ideer til borddekkingen

Julen er høytid for selskapeligheter, og du skal kanskje invitere gjester til middag i løpet av de neste ukene. Vi har lyst å gi deg inspirasjon til en vakker, men enkel borddekking slik at jobben med å dekorere bordet kanskje blir litt lettere. 

Vi har ofte til vane å velge en ensfarget nøytral duk når vi dekker bordet, men se hvor vakkert det kan bli med en stripete duk sammen med et ensfarget servise.  Dersom du i tillegg tar opp fargen i duken i dekoren blir resultatet gjennomført og vakkert.  Her har vi brukt en grønn og hvit stripete duk og blandet det med masse eucalyptus og frostede og grønne vaser. Bland inn litt tre i form av en liten fjøl og messing for et dempet, men delikat uttrykk. 


Noella duk, finnes i to størrelser, fra 499,- Even trefjøl 79,- Mille servise, flere deler, fra 49,- 
Aline linserviett hvit, 50x50cm, 4-pakning  249,- Tine K keramikkbolle olivengrønn 199,- 


Noella duk, finnes i to størrelser, fra 499,- Even fjøl 79,- Adele bestikksett, 4 deler , 249,-  Walther&Co julepynt i messing 149,-  


Tine K keramikkbolle olivengrønn 199,- Mille servise,  dyp tallerken 79,- frokostasjett 49,-  middagstallerken 79,-


Walther&Co julepynt i messing 149,- 


Broste dekorvase grønn, selges som sett av 3, 299,- Broste dekorvase multi, selges som sett av 3, 399,-

LagreLagreLagreLagreLagreLagre Pin It

1 kommentar:

  1. Remarkable blog! I have no words to praise, it has really allured me. Each part of your website is excellent...must be done with great efforts. Your creative idea is simply superb. Keep up the good work :)

    Assignment writing service reviews

    SvarSlett