torsdag 10. november 2016

En sniktitt fra den nyoppussede butikken vår på Vestkanten Storsenter

Etter flere uker med intensiv oppussing er butikken vår på Vestkanten Storsenter i dag klar for nyåpning. Det dyktige teamet vårt har igjen gjort en fantastisk jobb, og resultatet har blitt så bra! Vi har fått tak i noen bilder fra butikken som vi gjerne vil dele med deg, og håper du tar turen innom for en inspirerende førjulshandel.


Og du, vi feirer den nye butikken med å gi deg -20% på alle varer, dette gjelder kun i butikken vår på Vestkanten storsenter, og kun i dag. Sees vi? Pin It

4 kommentarer:

 1. Ser kjempefint ut! Siden vi DESSVERRE ikke har H&C butikk i Ålesund (hint hint) så måtte jeg innom den på Cirkus Shopping da jeg var i Trondhjem forleden! Synes sentrumsbutikkene. At gørr kjedelige og ble så lei,fant ikke noe spennende! Men å komme på H&C var som å komme til himmelen,så utrolig flott den butikken var!!!! Og for et stort spekter! Her var "alt mulig" og ønskelisten ble laaaang!!! Imponert!!!!!!
  Toveklem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Tove :)

   Slett
 2. Wow! I love the images and I would definitely love to visit this store! I am planning to visit Norway later this year and now, after seeing your post, I am adding this store to the list of places I am going to visit. I may have to extend my tour but that’s okay, as I am taking my work along with me. I provide dissertation writing service England- based and all I need is my laptop and an internet connection – and I can work from anywhere.

  SvarSlett