(Foto lånt fra Nicholas Vahé)
PESTO REKER
Tid: 15 min
4 Porsjoner
Du trenger:
- 24 scampi reker
- Nicolas Vahé Oil / spices of Provence
- 1 glass Nicolas Vahé Pesto / red pepper & aubergine
- 1 ss Nicolas Vahé Appetizer / pure garlic
- 4 håndfuller blandet salat
Appetizer pure garlic 100gr 69,-/ Pesto Red Pepper &Aubergine 210gr 89,-/Olive Oil Herbs of Provance 25cl 99,-
- Nicolas Vahé Oil / spices of Provence
- 1 glass Nicolas Vahé Pesto / red pepper & aubergine
- 1 ss Nicolas Vahé Appetizer / pure garlic
- 4 håndfuller blandet salat
Slik gjør du:
Stek rekene i litt olje i ca 3 minutter til de er crispy. Tilsett ett glass med pesto og en spiseskje av Appetizer med hvitløk. Rør rundt til sausen er varm. Legg salatbladene i en dyp tallerken og hell over litt av oljen med Provance krydder. Tilsett rekene og pynt med en kvast timian.
Amelie tøyserviett, 45x45cm, 4-pakning 99,-
Annabel bestikksett, 4 deler 299,-
Bon appetite!
Amelie tøyserviett, 45x45cm, 4-pakning 99,-
Annabel bestikksett, 4 deler 299,-
Bon appetite!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar