torsdag 29. oktober 2015

En smakebit på årets jul

Vi er i slutten av oktober, men i butikkene våre har julen allerede ankommet. Er du en av de som liker å starte juleplanleggingen tidlig finner du nå det meste du trenger til den stemningsfulle høytiden vi snart går inn i.

Vi tok en tur innom butikken vår på Alnabru hvor butikken bugnet av fine julevarer og julestemningen var til å føle på. Bli med oss på en liten rundtur og få en smakebit av Home&Cottage julen i år. 


Det første vi møter når vi kommer inn i butikken er ett bugnende bord med feminin og nostalgisk julepynt i naturmaterialer, delikate pastell- og bruntoner som gir oss gode barndomsminner fra vi var barn og kjente de gode duftene fra kjøkkenet. Du får en fornemmelse av tiden da vi startet å forberede oss til høytid med lange måltider med familie og venner, tente lykter og fyr på peisen. 

Du finner også julepynt i metalltoner, svart og dyprødt. Det er stilfullt, litt dramatisk og gir en herskapelig tvist på julepynten.  

De siste årene har mange fått opp øynene for kunstige juletrær. De har blitt veldig naturtro, og er et ypperlig alternativ for de som ikke kan ha ekte juletrær i huset. Vi har fått inn de populære juletrærne med kongler fra Roggens i år også, de er 200cm og koster 3495,- 

Den tradisjonelle julen er også godt representert i form av rød julepynt, lys og julestjerner. 

Du finner også flere gode tips og inspirasjon til borddekkingen i julehøytiden. Hva med å dekke bordet med en girlander av granbar og kongler og batteridrevne lyslenker? Enkelt, og veldig dekorativt!Det er kanskje på tide å starte planleggingen av  julekalenderen til barna også?

Tips til julekalenderen: Vi har fått inn fine papirposer fra Bon  Dep som fint kan brukes til å pakke inn julekalenderen, de kommer i 10-pack og koster 59,- 

Det er også høytid for tente lys og lysglass nå, og du finner stearinlys i alle størrelser, både med og uten batteri i butikkene våre. Når starter du juleplanleggingen?Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar