onsdag 23. september 2015

Få orden i gangen

Når høsten virkelig setter fart og det blir kjøligere ute blir behovet for varmere tøy større, og dette resulterer ofte i at gangen blir ett oppbevaringsted for votter, luer, skjerf og tykke jakker. Ved å tenke smart når det gjelder oppbevaring i gangen, unngår du lettere kaoset som kan oppstå når alle skal ut døren samtidig og ingen finner yttertøyet sitt. 

Baxter kjøpmannsdisk med ni skuffer, B130xD42xH85cm 6995,-
Eline skohylle i sort metall 499,-
Come inn dørmatte, 60x90cm 299,-
Nova rye, 70x140cm 229,-

Baxter er en kjøpmannsdisk med mye oppbevaringsplass, og her kan du enkelt holde orden på alt du måtte trenge av luer, hansker og skjerf. Den finnes i flere ulike farger og størrelser ,så du finner helt sikkert en som dekker dine behov! 

Tyra knaggrekke i sort metal, B88xH26cm 399,-

Vi har ett stort utvalg av knaggrekker i forskjellige lengder og stiler. Du kan for eksempel henge disse i flere høyder, en for de voksne, og en som er tilpasset høyden til barna slik at barna selv kan henge fra seg ytterklærne når de kommer inn. 

Edmond rundt speil i antikk grå metall, Ø50xD5cm 499,-

Det kan være praktisk med ett speil i gangen også. I tillegg til å øke romfølelsen i ett rom som vanligvis ikke er så stort, får du muligheten til å ta en siste titt i speilet før du løper ut døra. 

Funkis vegglampe 449,-

God belysning er også viktig for å holde orden i gangen. I tillegg til generell belysning i tak, kan en vegglampe over kjøpmannsdisken gi et hyggelig stemningslys. Vi har ett stort utvalg lamper i butikkene våre nå, så du finner helt sikkert noe du liker. 

Twig dørmatte i hamp, 60x90cm 149,-

Ved å ha en tykk og robust dørmatte ved inngangsdøren unngår du å få sand og søle inn i selve gangen, både praktisk og lekkert. 

Alle produktene finnes nå i butikkene våre, velkommen inn!Pin It

1 kommentar: