tirsdag 1. april 2014

Deilige gourmet produkter til 70% avslag!

Nå kan du gjøre et kupp på alle våre produkter fra Fibonacci! 

Fibonacci er kanskje mest kjent for sine dipper og sauser. Her får du noen enkle oppskifter som bør prøves! 


DIPPER OG SAUSER

Fibonacci tilbyr tre ulike typer: Bruschetta, Café de Paris og Patatas Bravas. Disse produktene selges i glass, og tilberedelsen av sausene er veldig enkel – det er bare å tilsette olje, majones, rømme eller kremoster etter eget ønske. De kan også benyttes som krydder for å sette en spiss på dine egne sauser, for å fremheve smaken på en spesiell rett, til marinade eller til fisk.

Bruschetta-blandingen er perfekt til alle typer tomatbaserte sauser og som tilbehør til pastaretter. For å lage en perfekt saus til fjærkreretter: en skje med smør, litt cafe de Paris krydderblanding, litt fløte og la det koke. Hvorfor ikke smøre litt av denne krydderblandingen på kyllingen før du steker den?

Som navnet antyder, Patatas bravas er sausen man benytter som tilbehør til den velkjente spanske retten patatas bravas. Den passer også godt som krydder til rå eller stekte grønnsaker, eller til å tilberede en mekiskansk rett, for ekempel kylling fajitas.

Alle tre sausene er utmerket til kjøttretter, spesielt for grillet kjøtt eller fondue, eller til fjærkre og grønnsaker.

Tilbredelse:

Bruschetta
Velg ønsket mengde krydderblanding, for eksempel 2 store spiseskjeer bruschetta krydderblanding og bland med 4 spiseskjeer med vann. La det ligge i fem minutter, og tilsett så olivenolje inntil den ønskede konsistensen er oppnådd.

Café de Paris
Tilsett to deler vann til en del brydderblanding. La det ligge i et par minutter, og ha deretter i 3 skjeer med majones og 1 ½ skje med kremost eller fløte.

Patatas bravas
Tilsett to deler vann til en del brydderblanding. La det ligge i et par minutter, og ha deretter i 3 skjeer med majones og 1 ½ skje med kremost eller fløte. Tilsett mer krydderblanding for en sterkere saus.

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker! 
Pin It

14 kommentarer: