torsdag 23. mai 2013

Et spennede møte med interiørstylistene Annette & Christian

Norge har mange dyktige interiørstylister. De gleder oss med inspirerende artikler uke etter uke i ulike interiør magasin og på nett. Vi i Home & Cottage synes alltid det er veldig hyggelig ,-samtidig blir vi litt stolte, når det lages reportasjer med møbler og produkter fra oss. 

I forrige uke hadde vi et koselig besøk av det dyktige teamet Annette Nordstrøm og Christian Thorsbye i butikken vår på Sandvika Storsenter. Annette og Christian er samboere og sammen har de etablert firmaet Annette&Christian as. Annette arbeider som fotograf, interiørstylist/konsulent og designer. Hun reiser verden rundt for flere ledende interiør magasin i Norge og Europa. Christian Thorsbye startet karrieren i filmbransjen og Cannes Film Festival. Ettehvert begynte han som styling assistent for Jan Thomas. Nå jobber han som stylist både innenfor mote og interiør. I tillegg driver han det populære online magasinet "Life By Christian."


Vi ba Annette og Christian om å plukke ut noen favoritter fra butikken. Disse ble stylet foran en gammel indisk dør. 


Annette er i gang med stylingen.


Annette og Christian bor flere måneder i året i Marocco, i tillegg har de en leiliget på Frogner og et småbruk i Vestby. I leiligheten på Frogner har de valgt Public spisestuesofa som er lik den de sitter i på bildet. 

Nedenfor ser du bilder fra det sjarmerende småbruket i Vestby.
Til slutt vil vi vise dere de skjønne bildene som Anette og Christian har gjort for siste nummer av "Vakre Hjem & Interiør." Bildene er tatt i hagen på småbruket. 

"Vårens velduftende skjønnhet."


Elba spisestol kr.799,-Hampton hvitmalt gyngestol kr. 2.995,- (-20% til og med 25.mai.) Fotskammelen er dessverre ikke lenger å få tak i. 


Skjønne syriner..

Vi gleder oss til å samarbeide videre med Annette og Christian og takker så mye for at de tok turen til Sandvika!

Pin It

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett