mandag 6. mai 2013

I dag lanseres vårt nye vårmagasin!

Det er alltid en glede for oss å gi ut nye magasin. Vi gir ut 11 magasin i løpet av året og det jobbes MYE i forkant av en utgivelse. Tor er vår superflinke reklamemann, han jobber kontinuerlig med å finne rett location. Da vi er en norsk kjede prøver vi så langt det lar seg gjøre å ta foto i Norge. 

I forkant av hver katalog har vi detaljmøter mellom sortimentsavdelingen, dekoratørene våre og Tor som holder i alle trådene. Der bestemmes hvilken location vi går for og hva slags tema vi skal ha. 
Øverst til venstre: Hanne, Lene, Kristin fra sortiment, høyre: Tor, reklamesjef
Nederst venstre: Per Stian fotograf, venstre: Gunn og Lene fra deko.

Vi bruker ikke studio og alle varene som skal med i magasinet må først plukkes ut for deretter å bli sendt til location. Dette gjøres av våre dyktige sortimentsjenter. En annen ting vi må ta hensyn til når vi plukker varer er at de er på plass i butikken når magasinet kommer ut. Her hender det dessverre noen ganger at vi er lovet en levereringsdato men pga uforutsette hendelser hos våre leverandører kan det bli forsinkelser. Bruker vi lokale hjem til foto må de møblene som allerede er der flyttes vekk. Når alt er tømt kommer våre flinke dekoratører på banen. Med Gunn i spissen gjør de stylingen. Vår faste fotograf Per Stian Johnsen fra Mediateam tar alle foto.

  
Denne gang hadde vi en stor utfordring. Temaet var "Hage 2013" og foto skulle tas rett etter påske, men snøen lå fortsatt på bakken. Vi reiste til Skåne der våren var kommet litt tidligere. Men heller ikke her var det grønt. 

Se filmen "behind the scenes."

Du kan bla i katalogen ved å trykke her.

Vi blir kjempeglade for tilbakemeldinger fra dere. Hva synes du om dette magasinet? 

PS! Gi oss gjerne tips dersom du vet om en bra location! 
Pin It

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder og det var masse flott i magasinet fra dere som kom i posten i deg:)
  Ha en herlig uke
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Superfint magasin som kom sammen med avisen denne uken....-og jentene i vår familie har falt for BUKSEN som den ene fotomodellen bruker. En blå blomstrete bukse som hun bruker på side 4-5 og side 22-23. Vet dere hvilket merke dette er??? Er den sydd av et Himla stoff, eller er den å få kjøpt i butikk??? Optimistik hilsen fra oss ;)

  SvarSlett
 3. Pst: Regner selvfølgelig med at den IKKE er å få kjøpt hos dere, men håper likevel på svar ;) DS

  SvarSlett
 4. Kjekt med blad :) Lykketil :D

  SvarSlett