Alltid hyggelig med en type buffet på 17.mai. Her kommer et forslag fra vår samarbeidspartner Fibonacci på noen deilige buffet retter. Ellers har vi et stort utvalg av det du trenger til morgendagen. God 17.mai ❤
Man behøver ikke alltid være så kreativ, så prøv OST OG SKINKERULL:
Skjær ost i type staver, og rull en skinke bit rundt.
Bruk feks. Jarlsberg og Serrano.
På hver rull legger man et halvt jorbær.
Sprinkle over med Fibonacci Date balsamico.
Så enkelt men likevel godt + at det ser super fresht ut!
Bruk feks. Jarlsberg og Serrano.
På hver rull legger man et halvt jorbær.
Sprinkle over med Fibonacci Date balsamico.
Så enkelt men likevel godt + at det ser super fresht ut!
MOZARELLA OG TOMAT SPYD er en annen enkel og lettlagd fristelse:
Tannpirkere tredd med cherrytomater, mozarella og et basikikum blad. Sprinkle over med Fibonacci olje samt Fibonacci Date balsamico eller Modena balsamico. Husk å bruke tannpirkere uten smak!
Videre er det supert å ha et skikkelig godt brød, type surdeigsbrød, oppskåret i biter. Brødet kan brukes til å dyppe i oljen og de ulike balsamicoene. Lurt å sette frem et par små boller med hver variant. Godt også med litt fingersalt man kan strø over.
Nok en favoritt er LEFSERULLER:
Bruk smøreost og kalkun eller kokt skinke. Ta også en neve tranebær og sprinkle over med Fibonacci Cranberry balsamico. Kan også være godt med agurk og rødløk i. Rulles stramt og skjæres i små biter!
BRUCHETTA er også alltid snadder:
Prøv denne varianten med pate toppet med tranebær og Fibonacci Cranberry balsamico. La bærene ligge og trekke i balsamicoen en god stund før bruk.
Prøv denne varianten med pate toppet med tranebær og Fibonacci Cranberry balsamico. La bærene ligge og trekke i balsamicoen en god stund før bruk.
SALAT er godt! Denne er frisk og sommerlig;
Bruk feld salat eller spinat salat. Jorbær skåret i skiver og Gorgonzola som smuldres i små biter. For de som liker mandler er det godt med en neve skivede mandler i også.
Dressing:
1 spiseskje Fibonacci Date balsamico
1 spiseskje Fibonacci Blanco balsamico
2 spiseskjeer Fibonacci olivenolje
1 1/2 spiseskje honning
1/2 spiseskje valmuefrø
1 teskje finkuttet sjalottløk
(Dressingen er beregnet til fire, så da er det bare å øke antall ettersom hvor mange man lager mat til!)
Ellers er det godt med et par deilige oster og god skinke som danderes på fat. Pynt med noen jorbær!
Vi ønsker dere alle sammen en riktig fin 17. mai!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar