fredag 19. april 2013

Vinneren av fotokonkurransen er kåret!

HUSET VED FJORDEN gikk av med seieren i vår foto utfordring i samarbeide med Norske Interiør Blogger.  Vi gratulerer så mye til Bjørg som har vunnet et gavekort fra oss på kr. 3500. Dette herlige innlegget sendte Bjørg til toppen av listen:

For meg er det beste med våren at naturen våkner til liv. Det blir grønt, det spirer og blomstrer. I år har eg lyst å prøve meg på å få det til å spire og gro sjølv også.
Før påske sådde eg og Ariel karse, noko som var moro for både lita og stor. Også prøvde eg meg på å ta stiklinger av ein pelargonium. Desse har eg no planta i potter, og krysser fingrane for atdei overlever ;) Eg har laga meg ein plantekrok av eit gammalt bord og ein krakk.
Etter at bildene vart tatt sådde
vi ranunkler og andre
vårblomster.


Pin It

6 kommentarer: