søndag 10. februar 2013

Da har vi trukket tre vinnere!


TUSEN TAKK for at dere har delt både sorger og gleder med oss i dag. Dere har rørt noe ved oss og det har vært både latter og noen tårer i øyenkroken. Så mange kloke og fine kommentarer og så mange flotte mammaer. Takk igjen! 

Det har ikke vært enkelt å plukke ut tre kandidater da dere alle er vinnere, men vi har besluttet å gi bort gavekort til følgende personer: 
Vi håper dere alle har hatt en fin morsdag og gratulerer så mye til Signe Helene, Stine og Elisabeth! ❤
___________________________


Det er MORSDAG 

Noen feirer denne dagen og noen synes det bare er unødvendig. Uansett synes vi det er koselig å hedre en mamma. Vi gir derfor bort;

3 gavekort à kr. 500,- pr. stk. 

Det er mange som fortjener en oppmerksomhet, derfor må dere hjelpe oss. Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Du kan også nominere deg selv! Kommentaren må inneholde følgende for å bli med i trekningen:


 • Noen ord om den mamma`n du har lyst til å gi gavekortet til og hvorfor (husk at det kan være deg selv!)
 • Husk å inkludere ditt navn og din epostadresse eller annen kontaktinfo, så vi kan kontakte deg!

Vi trekker 3 heldige vinnere kl 21:00 i dag - blir det din mor?

Ønsker dere en fin morsdag - 

uansett om dagen feires på den ene eller andre måten! 

Lykke til alle sammen! 


Pin It

32 kommentarer:

 1. Jeg nominerer min mamma som alltid stiller opp for barn og barnebarn. Som selger huset sitt og flytter 100 mil for å være nærmere sine barnebarn. Over 60 er dette tøft gjort. Et gavekort som kan glede med noe nytt i det nye krypinnet hadde gjort seg.
  Mvh
  Ingunn Larsen
  ingunnbg@online.no

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei hei. Jeg vil gjerne si noen ord om min mamma. Hin er klippen min i tunge tider og er en kjempe god hjelp i min hverdag. Hun stiller opp med alle midler hun kan og hjelper alltid til der hun kan. Hun strekker seg til andre dimensjoner for at vi skal ha det bra. Vet ikke hva jeg og mine 3 nydelige barn skulle gjort uten mamma/mormor. Og at hun elsker Home and Cottage gjør jo denne muligheten enda bedre :) Håper det blir min mamma som blir trekt ut for det fortjener hun virkelig.

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne nominerer min snille og flinke mamma, som etter mye slit, lange kvelder/netter og mange tårer, har blitt ferdigutdannet førskolelærer ved HIO :).Kjempestolt av henne! :)
  Mitt navn er: Claudia Delpino Ledang
  claudia.d.ledang@hotmail.com

  Hun heter Doris Delpino :)

  SvarSlett
 5. Noen ord om den mamma`n du har lyst til å gi gavekortet til og hvorfor (husk at det kan være deg selv!)
  Husk å inkludere ditt navn og din epostadresse eller annen kontaktinfo, så vi kan kontakte deg!

  Hvis jeg er den heldige som vinner vil jeg gi gavekortet til min mamma. Hun er alltid der for meg når jeg trenger å høre noen ord - enten trøstende eller i alvor. Hun stiller alltid opp for meg og alle andre når det trengs.
  Jeg føler at selv om jeg prøver å gi henne mye tilbake, får jeg aldri takket henne nok for at hun fins.

  Derfor vil jeg gi henne en ekstra oppmerksomhet idag hvis gavekortet kommer min vei. Det vil komme godt med, nå under oppussing av huset hennes. ;0)

  Gratulerer med dagen alle mammaer der ute.

  Jeanette. jeanettealeksandra@hotmail.com

  SvarSlett
 6. jeg er mamma til 3 gutter....og nominerer meg selv da jg ønsker meg masse ett gavekort fra dere:-) såå mye lekkert! Gratulerer med dagen til alle mødre der ute ♥ ma-sto@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Jeg har nylig blitt alenemamma og sparer på ett bestikk fra dere. Nå som utgiftene er større hadde det vært helt fantastisk å kunne få muligheten til å få ett komplett antall, slik at både venner og fanilie har det samme rundt bordet. Mvh Malin Kvalheim, malinkvalheim@gmail.com

  SvarSlett
 8. Skikkeleg kjekt med ein slik konkurranse på denne flotte dagen. Eg ynskjer å hedre mi flotte mor som nett er ferdig utdanna sjukepleiar;) Ho er ei fantastisk dame som stiller opp og gjer det ho kan for Familien sin.
  Eg jobbar vekke og får ikkje besøkt henne på denne dagen. Så det hadde vært koseleg å ta med ein ekstra gave når eg skal besøke henne på tirsdag!!
  Mvh Therese (therese.k.asheim@hotmail.com)

  SvarSlett
 9. Hei!
  For en flott giveaway dere har på morsdagen.
  Jeg ønsker å nominere min mor. Hun er verdens beste kone, mor, mormor og venn. Hun evner å se andre, er raus med kjærlige ord og god til å dele med andre. I dag skal hun feires med fastelavnsboller og gaver. Jeg har faktisk kjøpt morsdagsgaven hun får hos dere. Det er kaffekopper med beige stjerner på. Med et gavekort kunne hun ha kjøpt seg fler :-) Mamma fortjener å få et gavekort hos dere nettopp fordi hun er den hun er -hun er unnværlig!

  Klem Katrine

  (Katrine Tørrestad, katalie@start.no)

  SvarSlett
 10. Har en fantastisk mor som alltid har stilt opp når det gjelder pass av barnebarn når det trengs!:) Vi har vært gjennom tøffe år med sykdom- og da er det godt å ha mamma der <3 HUN fortjener å bli satt pris på:-)
  mvh Kristin

  SvarSlett
 11. Hei...Jeg ønsker å nominere meg selv, jeg er mamma til en gutt og en jente, men også stemor til to gutter annen hver uke. Jeg hadde blitt kjempeglad hvis jeg vant et gavekort fra dere. Digger tingene dere selger, vi har dessverre ingen slik butikk i nærheten av her jeg bor, men MÅ bestandig innom deres butikk i Mo i Rana. Vi pleier å kjøre forbi der 2-3 ganger i året når vi er på tur for å besøke svigerforeldrene mine. En gang vi var på tur nedover hadde vi en fullastet bil, så det ente med at jeg måtte sitte oppå de 3 putene jeg absolutte måtte ha på butikken deres. Satt som prinsessen på erten :-)

  Klem Cathrine

  (feedcath@hotmail.com)

  SvarSlett
 12. Heisann og hoppsann!
  Ligger fremdeles i sengen,mine nydelige ban har vært og vekt mamma'n sin og levert pakket,klemmer og kjærlighetsærklæringer og jammen fikk jeg ikke den luksusen å sove litt lenger :)
  Men så kom jeg på noe jeg har glemt i dag!!!Når jeg og ungenevar og shoppet i går sa vi til hverandre at vi skulle jammen ta å kjøpe noe til tante Linda,min søster.Så langt kom vi aldri....
  Av alle ting på denne jord nominerer jeg min søster,som ikke en gang ER mor,men har så inderlig lyst år bli.Hun har tøffe tider bak seg med en opprivende skilsmisse og har tunge dager,og kjenner nok pålitelige av hvert denne dagen!!!En oppmuntring blir nok gledelig mottat,og ikke minst å kunne få gi!!!
  Tove :)

  SvarSlett
 13. Herlig! Jeg har mange mammaer jeg vet burde vær nominert her! Men i dag tenker jg veldig på en venninne som ligger på Ahus med grusomme smerter pga en lei prolaps! Hun hadde gledet seg over et gavekort fra Dere! God morsdag

  SvarSlett
 14. Fineste mamsen min Turi, fortjener gavekort fra fineste Home & Cottage. Mamsen er som kosebamsen. God og varm, med utstråling og sjarm. Bryr seg om både store, små, kvinner og menn, og er en helt umistelig venn!

  Hilsen Inger Sofie ( fie40@hotmail.com)

  SvarSlett
 15. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 16. Jeg ønsker og nominere meg selv! Hvorfor? Fordi jeg elsker butikken deres. Jeg jobbe vedsiden deres avdeling i Vestkanten og det er innmari vanskelig å lå det bare å kom inn hver dag og titte på den lenestolen jeg ønske meg. Den ropa på meg! Jeg er mami til to gutter som jeg elsker over alt om jord ♡

  Gratulerer med dagen til alle mamma i Norge, også til min mami don bor i Colombia.

  SvarSlett
 17. Gratulerer så mye med morsdagen, alle mødre!!!
  Jeg kunne godt nominert min fantastiske mamma, men hun er så heldig å ha det hun trenger ;)
  Derfor vil jeg være så "freidig" å nominere meg selv. Ifølge mine barn (5 og 8 år) er jeg verdens beste mamma ;) Jeg er alene om den daglige omsorgen, jobber hardt og har oppdratt ungene mine til å bli de flotteste du kan tenke deg. Jeg er opptatt av å ha det fint rundt oss og har pusset opp hele huset selv, er fokusert på å gjenbruke og har fått til mye fint for en billig penge. Dere har utrolig mye flott som jeg kunne tenke meg å ha.
  Klem fra Trine
  (emiliesebastian@gmail.com)

  SvarSlett
 18. Jeg ønsker å nominere ei venninne som brått blei enke og alenemamma til to form indre enn et år siden.
  Hun er ekstremt oppofrende og gjør alt for barna sine i hverdag som kan være vanskelig å takle alene. Nå holder hun på å pusse opp kjelleren for å blant annet få en ny kjellerstue. Et gavekort fra dere hadde vært perfekt for å skape ekstra kos i ny kjellerstue :)hun fortjener så uendelig mye mer, men dette hadde vært en fin hyllest til en fantastsik mamma :)
  mvh
  Margrethe
  margrethe@vintervoll.net

  SvarSlett
 19. Kjære Home & Cottage! Så flott at dere tenker på alle mødre der ute. Jeg vil nominere mamma, som i det siste har vært endel uheldig da hun i romjula brakk armen. Hun som alltid holder styr på huset ble nå hjepesløs, men hadde gode hjelpere av min far og mine to brødre. Så på nyttårsaften fikk hun servert ferdig marinert kalkunbryst med litt for mye Chilli i sausen, mm :) Hun pådro seg også en god forskjølelse så nå hadde det vært utrolig hyggelig med en oppmuntring fra favoritt butikken min.

  Koser fra mamma Nina, Kayla og Maya

  SvarSlett
 20. Åh! Jeg vil gjerne nominere min mamma! En trebarnsmor med mange jern i ilden:) Liker håndarbeid og interiør, så ett gavekort fra Home&Cottage ville kommet fra himmelen. Nå er hun også nyoperert og dette ville være en fin gave som plaster på såret, når hun blir bra igjen:)

  SvarSlett
 21. Jeg ønsker gjerne nominere min lillesøster Marina som feirer sin første morsdag i dag. Hun har alltid vært der for meg, og hjulpet meg maks i utvikling og startfasen som gründer <3 En verdig vinner <3

  (karin@karinfoto.com)

  SvarSlett
 22. Jeg ønsker å nominere mamma og her er min begrunnelse:

  I tjuefire år har jeg vært først prioritert
  Hente, frakte, på skole levert.
  Middager, klesvask og visdomsord.
  Samtaler om hva som skjer når jeg blir stor.

  Støtt ved min side i verste alder,
  den tiden jeg bare lagde rabalder
  Rampestreker av alle slag,
  det meste kan vi heldigvis le av i dag.

  Når dagene er lange og grå,
  når veiene er vanskelig å gå.
  Når jeg trenger råd med jobb og styr,
  når jeg lurer på om jeg har møtt rett fyr.
  Når jeg trenger litt støtte på livets vei
  Da er hun alltid her for meg.
  Lojal og sterk med armer strake,
  Nå er det min tur å gi noe tilbake.

  (signe4@hotmail.com)

  SvarSlett
 23. ♥Vil gi til meg selv siden jeg var i en alvorlig sykkelulykke i sommer, knust arm, 60 sting i arm, ansikt og hode, mange skruer og plater og en arm som ikke er grodd enda.
  Snart nytt inngrep...

  Setter stor pris på livet, har også sett at moren til bestevennen til min datter døde av kreft, man må leve livet og nyte det men man kan.

  Carpe diem :)

  SvarSlett
 24. Å så flott! Gratulerer til alle Mammaer :) Jeg nominerer min mor Marit, for at hun alltid stiller opp og gjør alt for sine barn og barnebarn. Hun er dessuten verdens snilleste og gir av det lille hun har selv om noen trenger det mindre enn henne.

  SvarSlett
 25. Jeg nominerer meg selv jeg, enkelt og greit :)
  Ellers syns jeg dette var en flott tiltak uansett vinner eller ikke!

  Vennlig hilsen
  tovemetteja@gmail.com

  SvarSlett
 26. Jeg vil gjerne nominere min mamma, Lena. De aller fleste mødre stiller opp for sine barn og ofrer det de har for sine barn, helt uten å tenke seg om. Men det er ikke alltid hun kan være der, selv om det er det hun ønsker mest av alt i verden.

  Min mamma fikk brystkreft med spredning da hun var 38 år gammel. Hun var da tobarnsmor til to små jenter. Vi bodde 16 mil unna sykehuset der mamma ble operert og fikk behandling, noe som gjorde at vi ikke fikk være så mye sammen med henne i lange perioder. Vi visste at hun var alvorlig syk, og at hun kunne dø. Det var ikke enkelt for hverken liten eller stor. Men gjennom hele perioden mamma var syk, har hun holdt motet og humøret oppe. Hun ga aldri utrykk for at hun skulle dø, dette var noe mamma skulle klare! Hun fremsto for oss som en superhelt som klarte seg gjennom den tøffe perioden. Og hun lærte oss noe som vi kommer til å ha med oss gjennom hele livet. Ingenting er umulig! Vil man nok kan man klare alt! Ikke gi opp!

  Den dag i dag er mamma 50 år, bestemor til snart to, og er et fantastisk forbilde! Hun har mange plager i etterkant av alle operasjonene og behandlingene kreften medførte. I stedet for å klage over alle de plagene (som veldig mange hadde kommet til å gjort), viser hun den største takknemmelighet for at hun er i live! Hun takker hver dag for alt hun har, og er det mest positive mennesket jeg kjenner!

  Alle gode mødre fortjener å vinne, men jeg krysser det jeg har for at min mamma vinner et gavekort fra dere. Mamma har alltid vært opptatt av å ha det fint hjemme, og det kommer nok av at hun på grunn av sykdom må være mye hjemme til tider. Å da er det som hun sier, viktig å trives i hjemmet! Jeg vet at hun hadde blitt veldig glad for et gavekort fra Home&cottage!

  Lykke til med kåringen!

  Hilsen Stine
  (stinevago@gmail.com)

  SvarSlett
 27. Jeg nominerer meg selv :) Jeg er så heldig å ha blit mamma til en liten gutt som vi har ventet på lenge.Endelig kom han den 08.12.2012 Han berører å gir mit mamma hjerte all den kjærlighet. Gratulere med morsdagen alle mødre.

  MVH
  Anniken Westby
  anni_west_16@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Som mor til tre skjønne barn nominerer jeg meg selv, like godt:) Vi mødre står på hver dag i alle retninger, hjelper, strekker oss, ofrer tider vår, kjører, henter, husarbeid, jobb, trøster, støtter og mye mye mer... Jeg setter så stor pris på barna mine og synes de gir meg så uendelig mye. Min egen mor døde tidlig, hun var en fantastisk flott kvinne og mor. Jeg tenker på henne ofte. Med dette ønsker alle mødre en riktig fin morsdag:)

  SvarSlett
 29. Som 21 åring ble jeg fortalt at å få barn var sannsynelig ikke noe jeg kom til å få oppleve. Etter masse blodprøver ble det konstantert senvirkninger fra cellegift, men jeg hadde troen. Så sent om i 2010 fikk jeg beskjed at egentlig skulle jeg ikke kunne få barn, noe jeg i 2011 motbeviste for 3. gang at jeg kunne:-) Jeg gir alt av meg selv,og lever etter prinsippet du skal være mot andre som du ønsker de skal være mot deg. Iblant må jeg også være min egen mamma,siden mamma etter en voldsom bilulykke i 2006 er fortsatt mamman min men ikke MIN mamma som jeg kjente.
  Så med dette som baktanke vil jeg nominere meg selv.
  Hever meg over janteloven og sier som reklamen: fordi jeg fortjener det!

  Vil benytte sjanse til å ønske alle mødre en riktig god morsdag

  SvarSlett
 30. Jeg vil gjerne nominere min kjære mamma. Hun fortjener en påskjønnelse for alle de gangene hun har brukt tid og energi for å skape gode minner og et koselig hjem for meg og familien! Fra helgevask og fredags-taco til alt hun har ordnet istand til bursdagsfeiringer og julehus opp igjennom fortjener hun en stor takk for. Hun har inspirert meg til min egen interiør-interesse, og jeg hadde blitt kjempe glad om jeg kunne glede min mor med et gavekort hos dere, som jeg vet at hun ville satt stor pris på!

  SvarSlett
 31. Jeg vil gjerne overraske min mamma med et gavekort hos dere. Rett og slett fordi hun er den beste mammaen jeg kunne fått. Vi bor på hver vår kant av landet og jeg har derfor ikke fått besøkt henne i dag. Men til helgen kommer hun kanskje på besøk til oss og hva ville vært mer hyggelig da enn om jeg kunne ta henne med på deres flotte butikk på Vestkanten for litt shopping?

  Hilsen Pink lady

  SvarSlett
 32. Jeg vil nominere meg selv fordi... fordi jeg gjør så godt jeg kan! =)
  Jeg er mamma til ei lita prinsesse som akkurat har fylt 1 år, ei lita tulle som får meg til å le hver-eneste dag!! =)
  siljeloke@hotmail.com

  SvarSlett