lørdag 16. februar 2013

Home & Cottage på oppdrag for My Fair Lady

My Fair Lady på Folketeateret i Oslo har allerede forhåndsolgt 36.000 billetter til vårens forestillinger. 


I forrige uke fikk vi en morsom telefon fra Mari Maurstad. Hun lurte på om vi ville skape litt av vår "Home & Cottage stil" i skuespillergarderoben hun deler med Nina Hammerklev og i foayeen bak scenen. Det skulle ikke være møbler men noen miljøskapende elementer. 


Et morsomt oppdrag å fortelle dere om på bloggen og klart vi ville gjøre det hyggelig for de dyktige skuespillerne. Med kamera i baggen tok jeg turen til Alna. Der fikk jeg god hjelp av Silje til å plukke ut varer, så gikk turen til Folketeateret hvor jeg skulle gjøre stylingen.

 
Settehylle kr.229,- Mongolsk skinn kr.499,- Kurv kr.299,- Oliventre stort kr.599,- Oliventre lite kr.349,- 

Nina Hammarklev spiller Eliza Doolitte. Her har hun fått en smart kasse til å ha sminken i. En kurv til diverse oppbevaring ble satt på gulvet og et ullteppe gjorde det lunere på gulvet. På stolen hang jeg et mykt skinn og oliventrærne gav en fin stemning.

 
Krakk kr.799,- Stige kr.299,- Skinn kr. 499,- Kurv kr.299,- Teppe kr. 839,- (Nå er det 50% på det!) 

 

Mari Maurstad blir forvandlet til Mrs. Pierce. Parykken er laget av ekte hår. 

 

 
Selje lykt kr.699,- Lanterne Loro lykt kr.349,- (Brukt til oliventreet) Dekkebrikke kr.79,-
Skåler pr. stk. kr.49,- Servietter kr.79,- Krukke kr.199,-  Renée Voltaire: krydder kr. 89,-/99,- Crunch kr.125,- Rosiner kr.65,- for 6 pakker. 

I skuespiller foayeen satte vi et brett på bordet med diverse "godsaker" fra Renée Voltaire. Mari hjalp til med stylingen. 


Fornøyde skuespillere likte sin nye foayee.

Nysgjerrig på hvordan det ser ut bak scenen? 

 


 


 

En fornøyd "Home & Cottage blogger" som syntes det var stor stas å gjøre dette oppdraget. Moro å få et lite innblikk i en verden som så få av oss kjenner og hyggelig å dele det med dere! 

Du kan lese mer om forestillingen her. 


Pin It

1 kommentar: