onsdag 5. september 2012

Tekstiler og tekstilvarer til 50% rabatt

Nå som sommeren er på hell er det på tide å fornye seg litt, unne seg noe ekstra fint. Høsten er tiden vi trekker inn og gjør oss klare til å møte mørketiden. Det å kunne kroe seg i godstolen med favorittboken, eller sette seg under teppet med noe rykende varmt i koppen, er noe vi setter ekstra pris på nå som høsten er her!

I disse dager kjører vi derfor et ekstra tilbud i våre butikker hvor en rekke tekstilvarer selges ut til halve prisen. Kanskje du finner noe du har ønsket deg lenge?


For oss er det ekstra hyggelig med salg på varer fra gode leverandører - som vi vet at du setter pris på - og nå kunne tilby deres gode tekstilprodukter til skikkelig fine priser.Derfor er det utrolig gøy å kunne tilby varer fra leverandører som Tine K, Himla, Lama og Broste, for da vet vi også at du får god kvalitet til 50% av opprinnelig pris!


Hvorfor ikke benytte tilbudet til å fornye sofaputer som sårt trengs å byttes ut?
Hva med dine kjøkkentekstiler, skulle disse kanskje vært fornyet og byttet ut?
Kanskje du har vurdert å bytte ut et teppe eller to, nå som det begynner å bli litt kjøligere?


Bildene er eksempler på tekstilvarer!
Dette er bare noen av de varekategoriene vi kan tilby i vårt fine tekstilsalg, vil du se mer - er du hjertlig velkommen til din Home&Cottage butikk!

Merk! Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at utvalget kan variere fra butikk til butikk!
 
Husk at du må gjerne dele med oss hva du har kjøpt på vår facebookside eller her på bloggen!


Pin It

11 kommentarer:

 1. Hei.
  Reiste opp til Skien/Herkules hvor dere har en butikk. Gikk rundt og rundt i butikken uten å se noe spesielt salg av tekstiler/tekstilvarer til 50 prosent. Spurte til slutt en av de ansatte men nei de hadde verken hørt om bloggen eller facebook siden deres ang. salg av disse varene/produktene.
  Men sa de hadde salg men at produktene lå spredd ut over hele butikken og måtte bare beklage dette.
  Men jeg som kunde gadd dessverre ikke løpe rundt i hele butikken for å se etter salget dere anonserte på bloggen og facebook siden deres.
  Dårlig kommunikasjon med de annsatte og jeg som kunde følte meg faktisk litt lurt.
  Hadde tross alt nesten en times kjøring hver vei for å komme til butikken i Skien.

  Mvh. Ellen K

  SvarSlett
 2. Flott kundeservice :( -10 poeng

  SvarSlett
 3. Det er dessverre mte dårlig service i Drammen også. Lite hjelp å få, og ansatte som ikke kan svare på spørsmål.

  SvarSlett
 4. Hei Anonym (1, 2 og 3)!

  Takk for tilbakemeldingene deres, og beklager sen tilbakemelding fra oss. Her har det rett og slett vært en krøll med Blogger, slik at vi ikke ble varslet om deres kommentarer - beklager dette virkelig.

  Beklager også at dere har opplevd å ikke få god nok informasjon i butikk. Vi tar innspillet seriøst og kommuniserer dette videre internt, og jobber videre med å få informert hele organisasjonen godt når vi arrangerer kampanjer eller andre spesielle ting i sosiale medier. Det er såklart veldig viktig!

  Ønsker dere alle en strålende uke videre!

  Mvh
  Astrid, sosiale medier Home&Cottage

  SvarSlett
 5. Takk for fine nettsider med masse inspirasjon. Det er viktig med positive og negative tilbakemeldinger for at et godt tilbud skal bli enda bedre. Synd det ikke er noen forhandler i nærheten av Trondheim, men mulig det kommer? Skal ned til Tønsberg i vinterferien og planlegger en tur innom butikken der for å se på alle godsakene.

  SvarSlett
 6. Takk for fine nettsider med masse inspirasjon. Det er viktig med positive og negative tilbakemeldinger for at et godt tilbud skal bli enda bedre. Synd det ikke er noen forhandler i nærheten av Trondheim, men mulig det kommer? Skal ned til Tønsberg i vinterferien og planlegger en tur innom butikken der for å se på alle godsakene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sissel!

   Så hyggelig at du synes våre sider gir deg inspirasjon - det er akkurat det vi håper! Og ja, det er veldig viktig for oss med både positive og negative konstruktive tilbakemeldinger, for det er på den måten vi blir bedre og bedre.

   Og - jeg kan glede deg med at vi åpner i Trondheim om veldig kort tid! I begynnelsen av oktober åpner vi butikk på Sirkus, så da er du hjertelig velkommen til å komme en tur innom!

   Ønsker deg en strålende dag videre!

   Slett
 7. Anette fra Siggerud19. september 2012 kl. 20:27

  Home and Cottage på Vinterbro kan trygt anbefales. Det bugner av varer og høstens nyheter. Meget hyggelig og hjelpsom betjening som kommer med gode råd og tips.. Butikken viser møbler, tekstiler og alt annet på en fin måte. Jeg handler alltid mer en planlagt :-)

  Hilsen Anette fra Siggerud


  SvarSlett
 8. Spørsmålet mitt har egentlig ingengting med innlegget over å gjøre, men håper dere kan svare alikevel... Jeg lurer på om dere får inn taklamper (de plisserte) fra Tine K? Så at dere hadde fått inn den største i hvit i Drammen men de kunne ikke svare meg om det kommer i flere farger eller str.

  K :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei K :)

   Vi har flere modeller plisserte Tine K lamper i forskjellige størrelser. Navnene og størrelsene på de vi har er;

   Cyl lampeskjerm hvit medium ø35xh20cm
   Cyl lampeskjerm hvit large ø40xh26cm
   Cyl lampeskjerm hvit small ø22xh16cm
   Lampeskjerm Pendant Cyl.Shape White pleated silk ø60xH45
   Cyl lampeskjerm plisse x-large white D60x55xH36cm

   Noe for en hver smak altså. Fargene vi har på Tine K lampene er kun hvit. Ingen andre farger om dagen!

   Håper får sett innlegget :D

   Slett
  2. Så taklampen har dere kun i den aller største? Cyl lampeskjerm er bare til stålamper? I Drammen så jeg skjermer i både lys og mørk grå, men det skal dere kanskje ikke fortsette med?

   K:)

   Slett