torsdag 15. juni 2017

Se de lekre bildene av den nyoppussede butikken vår på Sørlandssenteret

De siste ukene har det skjedd store forandringer i butikken vår på Sørlandssenteret. Det dyktige teamet vårt har stått på for å gi butikken en skikkelig ansiktsløftning, og i dag kan vi ønske velkommen til en nyoppusset butikk. 

Dette feirer vi med å gi deg 20% avslag på alle ordinære varer f.o.m i dag og til lørdag 17.juni dersom du tar turen innom Sørlandssenteret i Kristiansand. Under finner du noen bilder fra den nye butikken, vi håper vi sees i løpet av de neste dagene! 


Butikken har fått frodige miljøer, og er fylt opp med sommervarer og nyheter. Det nye glassbordet Melissa er lekkert med det antikke messing understellet og vil passe inn i de fleste miljøer. 


Få inspirasjon til å lage ulike stilleben, det er lekkert å sette ulike planter, lamper og vaser sammen på et konsollbord.
Tilbudet gjelder kun i butikken vår på Sørlandssenteret i Kristiansand, og varer t.o.m lørdag 17.juni. 


Pin It

8 kommentarer:

 1. I saw such furniture when I visited Bali last year. I shared my travel experience here https://www.neotravellers.com

  SvarSlett
 2. Thank you for sharing valuable information nice post,
  Learn Digital Academy

  SvarSlett
 3. Nice Information.
  I really like all these suggestions. Thank for sharing such a fantastic post. If you want to get a Best Resorts around Delhi so you call us: 9711280850

  SvarSlett
 4. Jeg liker butikker med denne stilen av dekorasjon!

  SvarSlett
 5. nice store with beautiful furniture. i have planned for a spiritual trip which will take me to visit varanasi tour, haridwar, rishikesh.

  SvarSlett