fredag 9. juni 2017

3 ting du kanskje ikke visste om hagemøbler i kunstflett

Det er en jungel av hagemøbler der ute, og det er ikke alltid like lett å bestemme seg for hvilken type møbel man skal gå for. Det er mange faktorer som spiller inn, hvor skal møblene stå, hvilken type bruk vil de bli utsatt for, budsjett, og ikke minst smak. Vi vil hjelpe deg litt på vei ved å gi deg noen fordeler ved å velge hagemøbler i kunstflett


Portopi modulbasert sofa, kan settes sammen etter ditt behov.

1. Solide rammer
Våre hagegrupper i kunstrotting har alle solide rammer i aluminium. Dette er langt å foretrekke fremfor rammer i stål, hvor man kan oppleve problemer med rust, og rustflekker på underlaget. Ettersom aluminium er mykere enn stål er det avgjørende at rammen har kraftige nok dimensjoner til å tåle belastningen av personer som sitter i møblene, selv om underlaget ikke er helt plant. De fleste av våre grupper har justerbare ben, slik at møblene ikke vipper på et ujevnt underlag. 

2. PU rotting
Kunstrotting lages i dag av hovedsakelig 3 materialer: PVC, propylen og polyethylen. PVC er det svakeste av disse materialene, propylen noe bedre, mens HDPE (high density polyethylen) også kalt PU rotting er det desidert beste. Alle våre plastflettmøbler benytter PU rotting, altså den beste kvaliteten. Denne er dessuten 100% resirkulerbar og UV beskyttet, og varer lengre enn billigere PVC rotting. 

3. Kvalitetsflett

Det som også er avgjørende for kvaliteten og prisen er om det benyttes flatflett( som er det rimeligste) eller rundflett, samt diameter på tråden som benyttes. Våre møbler er produsert i rundflett med en tråddiameter fra 5-8 mm avhengig av gruppe.

Vedlikeholdstips 
Møblene krever minimalt med vedlikehold. Man bør imidlertidig vaske møblene ved behov og det kan også forenkle rengjøring og holde møblene fine lenger dersom man benytter en egnet impregnering. Vi anbefaler å oppbevare møbelet under presenning utenom sesong. 
Pin It

5 kommentarer:

  1. When I realized that my personally-written resume would not bring me for an interview, I sought helped from resumeyard service. The service didn’t disappoint me at all. They were very responsive and prompt with the delivery of the resume draft.

    SvarSlett



  2. افضل شركة تنظيف بالاحساء شركة تنظيف بالاحساء
    شركة مكافحة حشرات بالخبر شركة رش مبيدات بالخبر
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل افضل شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة رش مبيدات بالدمام شركات رش مبيدات بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالاحساء

    SvarSlett
  3. This strategy only requires you to explain the attributes of the subject or how it works. You may go deeper into this discussion by using metaphors and analogies. see here now

    SvarSlett