tirsdag 25. oktober 2016

En sniktitt på julen

Vi i Home&Cottage elsker julen, og nå er endelig julen på plass i butikkene våre. Selv om det fortsatt er oktober er det lov å begynne så smått med pyntingen, og gi høsten et snev av advent-og julestemning.  Nettbutikken vår fylles stadig opp med flotte julevarer, men du finner hele utvalget dersom du besøker din nærmeste Home&Cottage butikk. 


Mens vi venter på adventstiden er det fint å pynte med naturelementer, gylne metaller og levende lys. Den skjønne dådyrfamilien i bark har vært en av bestselgerne våre de siste årene, og de har igjen ankommet butikkene.  Et lysfat, noen kongler og kubbelys blir også en fin før-adventdekorasjon du kan sette frem allerede nå. 
Om noen uker finner du vakre lyshus og julepynt fra Walther&Co i butikkene våre.  Dette er nostalgisk, men samtidig trendy julepynt du vil ha glede av i mange år fremover. 


De naturtro kunstige juletrærne har fulgt oss i flere år, og blir stadig mer populære. I tillegg til de flotte grantrærne med kongler fra Roggens har vi i år tatt inn flotte trær som leveres med juletrebelysning.  Du finner også små dekorasjonstrær, kvister og andre kunstige naturelementer som er flotte å pynte med. Ta turen innom din nærmeste Home&Cottage butikk for å bli inspirert. 


Kuler og hjerter med ledlys(batteridrevet) 99,- 

Har du det du trenger av dekorbelysning til julen? Vi har utvidet utvalget av utendørsbelysning, lysslynger, adventstjerner og lyskuler slik at du finner det du trenger for å gjøre det ekstra hyggelig hjemme til jul. 


Har du begynt å tenke på årets kalendergaver, eller kanskje hvordan julegavene skal pakkes inn i år?   Butikkene våre er fylt opp med flotte gaveideer som både liten og stor vil sette pris på. 


Ta turen innom din nærmeste Home&Cottage butikk for en skikkelig førjulsboost, vi lover høy inspirasjonsfaktor
LagreLagre Pin It

2 kommentarer: