torsdag 22. september 2016

Sobre høstfavoritter

Dempede fargetoner, gode råvarer og innekos hører høsten til. Vi lar oss inspirere av fargenyansene ute og bruker disse fargene for å dekke et enkelt høstbord. Tar du turen ut i skogen kan du fortsatt finne kantareller som er gode å bruke i enkle pastaretter- kanskje får du inspirasjon til helgekosen. 


Nordic Coal middagstallerken 149,- Nordic Coal frokostasjett 99,- Nord fat 129,-  Nord bolle 79,-  Tine K keramikkbolle stor 199,- liten 129,- Astin krus 69,- Amanda bestikk 199,- Fabio tøyserviett 4-pk 99,- 







Tagliatelle med sopp og trøffelolje

Til 4 personer trenger du:
1 pose Nicolas Vahé tagliatelle med sopp
120 gram bacon
250 gram valgfri sopp, vi brukte aromasopp og nyplukkede kantareller
3 dl matfløte
2 ts Nicolas Vahé Appetizer med hvitløk, evt 2 fedd presset hvitløk
100 gram revet parmesan
4 ts Nicolas Vahé trøffelolje
Salt og pepper
Persille


Bacon og sopp skjæres i tynne strimler og stekes på middels varme til de blir sprø.  Tilsett fløte og hvitløk og kok opp til sausen begynner å tykne. Smak til med salt.

Legg pastaen i kokende, lettsaltet vann og kok til den er "al dente". Når pastaen er klar, lar du vannet renne av i et dørslag og heller pastaen over den kokende sausen. Bland godt og dryss over parmesan.

Før servering tilsetter du trøffelolje, nykvernet pepper og pynter med persille.

Bon appetit!




LagreLagre Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar