torsdag 22. september 2016

Sobre høstfavoritter

Dempede fargetoner, gode råvarer og innekos hører høsten til. Vi lar oss inspirere av fargenyansene ute og bruker disse fargene for å dekke et enkelt høstbord. Tar du turen ut i skogen kan du fortsatt finne kantareller som er gode å bruke i enkle pastaretter- kanskje får du inspirasjon til helgekosen. 


Nordic Coal middagstallerken 149,- Nordic Coal frokostasjett 99,- Nord fat 129,-  Nord bolle 79,-  Tine K keramikkbolle stor 199,- liten 129,- Astin krus 69,- Amanda bestikk 199,- Fabio tøyserviett 4-pk 99,- 







Tagliatelle med sopp og trøffelolje

Til 4 personer trenger du:
1 pose Nicolas Vahé tagliatelle med sopp
120 gram bacon
250 gram valgfri sopp, vi brukte aromasopp og nyplukkede kantareller
3 dl matfløte
2 ts Nicolas Vahé Appetizer med hvitløk, evt 2 fedd presset hvitløk
100 gram revet parmesan
4 ts Nicolas Vahé trøffelolje
Salt og pepper
Persille


Bacon og sopp skjæres i tynne strimler og stekes på middels varme til de blir sprø.  Tilsett fløte og hvitløk og kok opp til sausen begynner å tykne. Smak til med salt.

Legg pastaen i kokende, lettsaltet vann og kok til den er "al dente". Når pastaen er klar, lar du vannet renne av i et dørslag og heller pastaen over den kokende sausen. Bland godt og dryss over parmesan.

Før servering tilsetter du trøffelolje, nykvernet pepper og pynter med persille.

Bon appetit!




LagreLagre Pin It

1 kommentar: