fredag 30. september 2016

Høstens sofanyheter

Denne høsten har vi utvidet sofasortimentet vårt med flere nye flotte modeller så enten du er på jakt etter en ny sofa til hytta, loftstuen eller stua bør du finne en sofa som faller i smak. Vi anbefaler en tur innom nærmeste Home&Cottage butikk for å prøvesitte og bla gjennom de ulike tekstilmulighetene. 


Indagma har et tidløst design, og ettersom du kan velge mellom 20 stoffkvaliteter og farger kan den tøffes opp med med de fine canvastekstilene eller dempes ned med deilige lin- eller bomullskvaliteter.  Leveres som 4-seter, 3-seter og puff


Milton leveres som 3-seter og stol og kommer i 20 ulike stoffkvaliteter og farger. 


Kensington er en engelsk klassiker med fine og forseggjorte detaljer. Denne sofaen passer inn i alle miljøer og kan leveres i mange ulike stoff- og fargekvaliteter. Leveres i 2-og 3-seter. 


Orlando er erstatteren til en av våre best solgte sofaer. Den nye modellen har litt nettere mål og du kan nå velge i et stort utvalg stoffkvaliteter og farger. Vi elsker denne blå varianten! 


New Jersey er en raus og god 3-seter. Den sammenhengende sitteputen gjør den myk og god i stilen. Velg mellom flere løse trekk. Pin It

1 kommentar: