lørdag 4. juni 2016

Sommerbord i grønne nyanser

Det er sommer og vi er inne i en periode av året hvor bordet ofte dekkes til fest-ved å leke med ulike farger og tekstiler kan du gjøre borddekkingen enda mer sommerlig. 

Vi har ofte til vane å dekke bordet med den tradisjonelle hvite duken og finserviset, men hva med å gå for en grønn borddekking neste gang du får gjester? Grønt kan lett kombineres med andre farger og er nydelig sammen med naturfargene vi ofte sverger til. 


Serviset Nordic sand er utrolig vakkert, og kan brukes både til hverdags og fest. Dette serviset er inspirert av nettopp fargene i den nordiske sanden og fargen i glasuren kan derfor variere noe- dette gir deg et levende og spennende servise som du garantert blir glad i. Du finner alle delene her


Gjør dekoren enkel, en liten glassvase med en blomsterstilk kan være nok.  Store trefjøler er også dekorative og flotte å bruke i borddekkingen. Legg brødet og en skål med smør på den eller dander spekematen pent utover. 

Sara vannmugge


Synes du det er vanskelig å finne fine tekstilservietter som er store nok? Et tips kan være å bruke kjøkkenhåndklær i lin istedet. Her er ofte utvalget større og du får flere bruksområder. 

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til med sommerens borddekking, du finner flere tips og inspirasjon i butikkene våre. 

Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar