fredag 24. juni 2016

Arts&Crafts - A true love story

"Historien om Arts & Crafts  startet for lenge siden. Den handler om Birgit fra Norge. Hun var en ung jente som var litt mer eventyrlysten enn det som var normalt på den tiden. Hun drømte om å reise til Østen. Og da hun var 21 så dro hun av gårde med en lastebil fra London til Kathmandu. I dag er jo dette ikke så uvanlig, men den gang var dette veldig uvanlig.  Det var hverken internett eller mobiltelefon, og hun satt og humpet på en lastebil gjennom både Iran og Afghanistan, helt til hun nådde Nepal"
Slik starter historien om hvordan det kjente norske kvalitetsmerket Arts &Crafts ble til. Historien fortsetter med hvordan Birgit møtte Franz og hvordan de sammen bygde opp Arts&Crafts til å bli den store merkevaren den er i dag. 

Nå finner du et utvalg av disse vakre armbåndene i alle Home&Cottage butikkene. Armbåndene er plattert med 14k gull, og dekorert med nydelige små japanske glassperler.Visste du at steinene i disse nydelige armbåndene er ekte stein? 
 Den "grønnlige" heter AMAZONITE og er kalt "The stone of Courage" eller "The stone of Truth". Den er brukt som en talisman for dens healing effekt helt tilbake til det gamle Egypt. 

Den "beige" steinen er en FOSSIL STONE, hvor man sier at denne type stein vil gjøre en åpen for forandringer og nye ideer.Smykkene er tegnet i Norge, og er alle unike designsmykker. De er laget av kvalitetsmaterialer, og er dekorert med Swarovski krystaller. Alle smykker er allergisikre, og inneholder ingen skadelige materialer. Arts & Crafts er veldig nøye på sine produsenter og jobber med etisk handel.

  


Alle kan bruke Arts &  Crafts smykker og det er flotte gaver å gi bort.Pin It

2 kommentarer: