torsdag 17. mars 2016

Vi besøkte den nye butikken på Down Town

I dag åpnet vi vår nye butikk i Porsgrunn, butikken som tidligere lå på utsiden av senteret har nå flyttet inn i de gamle lokalene til Ica Maxi i 1.etasje på Down Town. Klokken 9.00 åpnet vi spent dørene og ble overveldet av hvor mange som tok turen innom oss denne torsdagsmorgenen. Gratulerer så mye til Nina og teamet hennes med den nye, flotte butikken, og en stor takk til Manuela, Siw og resten av teamet som virkelig har stått på de siste ukene med flytting, sjauing, bygging og styling. 

Vi tok en runde med kameraet og gleder oss til å gi dere en smakebit fra den nye butikken. Hold dere fast for her følger et skikkelig bilderas. 
Det første vi møter er hagemøbler og vårnyheter som gir oss en fornemmelse av sommer og varme.I den nye kjøkkenavdelingen er fristelsene mange, og det er lett å orientere seg. 


Butikken har fått mange flotte møbelmiljøer, og vi fikk flere kommentarer fra kunder som hadde lyst å ta hele utstillingen med seg hjem. Her er det med andre ord lett å bli inspirert! 
I den nye lampeavdelingen er det også lett å la seg friste. Her finner du et stort utvalg lamper i ulike finisher. 

 

 


Vi drømte oss helt bort i den store sengetøyavdelingen. Her var det hylle på hylle med sengetøy, du finner garantert et du liker! 

 


Flere fristende vårvarer, her i en nøytral fargeskala. 


Vårens kurvvesker er på plass, og det er nok ikke lenge til vårens kleskolleksjon fra Maggy finner vei inn i hyllene. 


Vi elsker Meraki, og disse flotte produktene finner du nå også på Down Town. 

 

 

Finn inspirasjon til borddekkingen enten du liker det maritime, naturlige, eller bohemske. Det bugner av gardiner og skinn, og i den store teppeavdelingen var det mange flotte nyheter. 

Rakk du ikke innom butikken på Down Town i dag? Du har fortsatt mulighet til å få med deg de flotte åpningstilbudene, de varer nemlig ut denne uken. Pin It

3 kommentarer: