fredag 6. november 2015

Eventyrlig oppussing på Finnskogen

Følger du med på Eventyrlig oppussing på Tv3? I dette programmet får vi se Halvor Bakke gi hytter landet rundt en real oppfriskning, og virkelig gjøre gråstein om til gull. Home & Cottage er stolt sponsor, og vi gleder oss over å se hvor fint produktene våre kommer fram i oppussingen av hytter landet rundt. 

I gårsdagens episode besøkte Halvor og teamet hans en hytte på Finnskogen hvor tiden hadde stått stille siden 70-tallet. Hytta lå ytterst på en odde, med utsikt og natur som hentet rett fra et postkort.  

Du kan se bilder av hvordan det så ut før Halvor & gjengen kom til unnsetning herSpisebordet som er brukt er Cross spisebord i gråvasket eik 180x90cm 8995,- mens stolene heter Boston og koster 1895,- pr stk.  Bildene på veggen, og vasene på bordet finner du også i butikkene våre. Stuen ble virkelig fornyet med noen strøk maling og nye møbler. Stuebordet, lampene og lykten på bordet finner du i butikkene våre nå. 

Cape Cod stuebord i resirkulert vokset alm 130x70cm 4995,-  
Walter gulvlampe m/skjerm brun H150cm 2295,- Se så hyggelig kjøkkenet ble med ny innredning og noen strøk maling. 
Denne tøffe vegghyllen finner du i butikkene våre nå, den heter Nevada og er laget av resirkulert alm og metall B60xD35xH75cm 2495,- Hvem ville ikke hatt en slik uteplass på hytta? De flotte utestolene har vi ennå noen igjen på lager av, dette er utgående varer så ikke vent for lenge dersom du kunne tenkt deg disse stolene. Firenze lenestol 2995,- Tenk deg å nyte helgene på denne flytebrygga med sol, bading og fiske? De flotte fluktstolene kommer inn igjen til våren, så det er bare å glede seg til neste hagemøbelsesong.  Lykten og potten finner du i butikkene våre nå. Hva syns du om forvandlingen? Vi syns det ble kjempefint, og venter i spenning på neste episode for å se hva Halvor og guttene finner på da!

Fikk du ikke med deg gårsdagens episode? Den går i reprise mandag kl.18.30 og tirsdag kl. 23.05 Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar