lørdag 21. november 2015

En sniktitt på våren hos House Doctor

Denne uken reiste markeds-og sortimentsavdelingen til Danmark for å ta en titt på vår-og sommerkolleksjonen til House Doctor. Her hadde vi en veldig inspirerende dag på Showlaben deres hvor vi fikk se alle de flotte nyhetene som kommer til våren og sommeren. Vi smakte oss også gjennom nyhetene fra Nicholas Vahé og lot oss begeistre av deres nye velvære- og livsstilsserie Meraki. Bli med oss på en rundtur i Showlaben. Mange av disse nyhetene vil dere finne i butikkene våre til våren!Hanne, Hege, Lene og Cecilie følger spent med når de blir guidet gjennom Showlaben. 


Vi forelsket oss helt i denne lille lampen! Den blir å finne i butikkene til våren.


Cecilie tar en titt på nyhetene innen tepperHouse Doctor er virkelig dyktige på å lage inspirerende miljøerPå Showlaben har de innredet en egen restaurant, her fikk vi servert fantastisk mat gjennom hele dagen. 


Slik vil vi ha det på uteplassen neste sommer, hva synes du om det runde betongbordet? 

Flotte messinglykter


Sjekk ut disse unika lysestakene som blir å finne i butikkene  til våren. De er laget av resirkulerte materialer så ingen vil være helt like. 


Sommerens must have, fyll denne med is og kald drikke og ta den med deg på stranden!


Vi fikk også smake oss gjennom nyhetene til Nicholas Vahé, og kan love at det kommer mye godt i butikkene fremover!Hva synes du om nyhetene? Vi har tatt inn mye fint fra denne kolleksjonen, og gleder oss veldig til å vise dere mer når det kommer til butikkene! 


Pin It

1 kommentar:

  1. House Doctor har masse masse lekkert, så dette blir spennende!
    En leverandør som passer perfekt inn hos dere :)
    Nicholas Vahé er i en egen liga! :)

    SvarSlett