mandag 9. februar 2015

Vårinspirasjon for vinterstid


Vi i Home & Cottage føler oss heldige som for lov til å samarbeide med mange dyktige Interiørfotografer og Stylister. Et par som vi har blitt godt kjent med er dyktige Annette og Christian. Vi har derfor fått lov til å legge ut dette koselige blogginnlegget.
_____________________________________________________

Vi liker å invitere noen elementer fra våren inn i stuen nå på den kaldeste vinterstid. Selv om vi elsker alle de fire årstidene her på gården, så er nok våren favoritt sesong for oss.

Ute er det fortsatt et vakkert vinterlandskap, men inne ønsker vi på denne tiden å skape litt mer vårstemning med blomster og grener. Vi liker å hente både kvister og planter fra vår egen hage slik at de kan spire og gro inne

Denne søndagen tok vi tur i skogen sammen med vår hund Chappy, og hentet inn litt blåbærris og tyttebærris.

2
Når den eviggrønne tyttebærrisen har stått en stund i vann, så gror den ut nye skudd som gjør den ekstra fin.


Med å blande noen duftende snittkvister fra blomsterhandelen med blåbærris fra egen skog får man en vakker liten bukett.
6
Nå er det mange fine løkblomster som man får kjøpt hos blomsterhandelen, som virkelig gir litt piff av vår. Dette er veldig fint å blande med resten av ”vårspirene” og kvister.
7
I hagen på vårt småbruk har vi en stor flott syrinbusk, som vi har kuttet av noen små grener av. Når de har stått i vann omtrent en uke, så spirer det miniatyr syrinblomster på grenene. Så nå minnes vi virkelige lysere og varmere tider i stuen vår!
8
Du kan se flere blogginnlegg fra Annette og Christian HER.Pin It

1 kommentar: