onsdag 25. februar 2015

Her er vårens nyheter!

Vi er stolte over å presentere 3 trendretninger denne våren.

East Coast
«Preppy sea life»
Klassisk stil i blått og hvitt og litt rødt. Nytt i år er variasjonen av blåfarger «blått med blått». Striper, stjerner, paisley, ruter. Har tydelige aner i miljøer som Hamptons og her hjemme langs sørlandskysten. Vi har valgt å tolke vår HC East Coast trend leken og ujålete. Men beholdt det klassiske preppy utrykket. Her kjenner du brisen i håret, når du tøffer gjennom sundet i trebåten sammen med gode venner.  Lange deilige lunsjer på brygga under en stor kanvas parasoll, bordet er dekket med blått servise, og maritime detaljer. Tekstilene er i god kvalitet med klassiske detaljer og print.
Her finner vi mye kurv, både til oppbevaring og møbler. Blått servise, lyse linduker, stripete servietter, svale duftlys og deilige såper. Store myke håndklær. Boksputer til brygger og hager med fine detaljer, blå toner mixet med andre blåtoner og jeans kvaliteter gir en sofistikert preppy look. Kontrastene mellom hvitt og blått gir en sporty sommerlig look. Lykter i tre og glass. Mørkere tre er brukt i møbler med lyse puter og gardiner. Sisal tepper på gulvene og lyse vegger. Maritime detaljer som årer, flagg, kart, skinn, livbøyer, tau/trosser, klokker, anker osv.

Summer House
«Garden Romance»
En landlig og romantisk stil som minner om sommerferien i mormors hage. Myke pasteller og farger som mikses i nostalgiske print og broderier. Sandfarge, hvitt, off white, rosa, grått, sky blue og steel blue. Florlette gardiner og mykt sengetøy som dufter lavendel. Her blandes nytt med gammelt i en stilsikker mix. Det er raust og sjarmerende og veldig personlig. Gamle tradisjoner møter nye trender, og skaper en unik sommerlig stemning. Puter og pledd til late dager i hammocken, duker og servietter til langbord i hagen, med sommergjester, små lykter i trærne, bomullsryer på slitte tregulv. Sink til urter og blomster, blandet med keramiske krukker i forskjellige fasonger. Glass krukker til dekorasjon og oppbevaring. Striper og blomster blandes med ensfarget bomull og lin. Myke detaljer som dusker og blonder. 

Miami/Key West
“Be the gypsy of yourself”
Bohemsk fargeglad sommer trend, bleke pasteller som ser ut som om de har ligget lenge ute i solen. Fargene er inspirert av Azur blått hav som møter en glødende solnedgang, eksotiske frukter som fersken, kokosnøtter og ananas. Palmer og skjell, fisker og flamencoer. Gamle badehus og utemøbler i tre, med avslepne farger som blandes i hverandre etter år med sjø, vind og sand. En laid back atmosfære på hippe Key West. Her finner vi kvaliteter og print som har en klar stemning om lange varme sommer dager. Keramiske lykter i pastellfarger, fargesterke badehåndklær til lange dager på stranden. Deilige eksotiske duftlys, smykker i mange farger og varianter, strandvesker laget av sjø gress, puter med fargerike print og broderier. Svalt lin sengetøy i duse pasteller, til hete netter. Her mixer man i utrykk og stiler når man dekker på til fest, både med stoler og bord, glass og dekketøy. Key word for denne stilen er »Mix and don`t match» Finn din bohemske sommerstil og drøm deg bort. 

Tempeltavlen kommer i to størrelser i hvitt og brunt. 
Stor 99x99 kr.1995,- Liten 42x51 kr.599,- Varene starter å komme i butikk fra mars/april. Vi gleder oss! 
Pin It

10 kommentarer:

 1. Beautiful. everything and your blog too.

  SvarSlett
 2. Now an individual can rate areas or firms which they could not ever have looked into. buy facebook 5 star rating

  SvarSlett
 3. Thanks for sharing the information. It is very useful for my future. keep sharing
  Run 3 | Run 2 | Stick Run 2 | unblocked games

  SvarSlett
 4. Hopefully with the content on this blog, I can add to my insight, thank you |
  Cara Mengatasi Bisul Di Anus |
  Obat cacar api paling ampuh

  SvarSlett
 5. Good information. i like this srticle. This is the best blog.. Good luck..!!
  Cara Mengobati Sangkadi
  Cara Mengobati Scabies

  SvarSlett
 6. I can only express a word of thanks. Because with the content on this blog I can add knowledge I, thank has been sharing this information. Do not forget to visit our website to share information and knowledge about health.
  Obat Penghilang Gatal Di Sekujur Tubuh
  Cara Mengobati Maag Kronis
  Salep Anti Jamur Kaki

  SvarSlett