mandag 12. januar 2015

En SPENNENDE nyhet!

Vi i Home & Cottage er stolte av våre 14 butikker som ligger fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør. 

Det er fortsatt mange steder i vårt langstrakte land der vi ikke er representert, og vi er ydmyke over at mange ønsker seg en butikk til sin by. I tillegg opplever vi en stor pågang fra det svenske markedet. Nå har vi en god nyhet til dere alle. Vi stiller for første gang ut på Formex messen i Stockholm 14.-17.januar, stand nr. A08:18 og Gave og Interiør messen 22.-25.januar på Lillestrøm, stand nr. D01-26.
Vi har i lang tid opplevd pågang fra butikkeiere som har lyst til å selge våre Home & Cottage produkter. Inntil nå har dette ikke vært mulig, men ved å stille ut på disse messene håper vi å nå ut til møbel og interiørbutikker over hele landet! Spennende, ikke sant?  

Vi lover å informere om hvilke butikker som blir våre forhandlere! 


Besøk oss på Formex messen i Stockholm 14.-17.januar, stand nr. A08:18 og Gave og Interiør messen 22.-25.januar på Lillestrøm, stand nr. D01-26.


Har du spørsmål rundt innkjøp kontakt Lene Øxnes som er vår salgssjef. 
Mobil: +47 95841471
Mail: lene.oxnes@homeandcottage.no


Pin It

6 kommentarer:

 1. Heia
  Jeg har vært på deres butikk i Kristiansand, men jeg bor i Stavanger. Har dere noen som forhandler deres varer i Stavanger ?

  SvarSlett
 2. Hei Fru F Som sagt starter innsalget på disse messene. Vi vet mer om hvem som tar inn våre varer når messene er ferdige. :)

  SvarSlett
 3. Har home & cottage på Mo i Rana blitt lagt ned?

  SvarSlett
 4. Så gøy!
  Jeg har to butikker i nærheten, så for meg er det ikke et must:)
  Men det er jo kjempeflott for dere, og gøy for de som ikke er like heldige som meg:))

  SvarSlett