torsdag 20. mars 2014

Til vår nye butikk på Sørlandssenteret søker vi regionens råeste butikkselgereTil vår nye butikk på Sørlandssenteret søker vi regionens råeste butikkselgere – deltid og ekstrahjelp
Har du en drøm om å jobbe i den hyggeligste "interiør-boutiquen" du kan tenke deg? Ønsker du å jobbe med salg i en butikk hvor det alltid er hektisk?  Vil du ha en arbeidsplass hvor hver dag er som å gå å oppdagelsesferd i et hav av møbler, boligtekstiler, tepper, lamper og boliginteriør?
Dette er deg
Du elsker å jobbe med salg og kundebehandling og setter alltid kunden i fokus. I tillegg er du langt over middels interessert i møbler og interiør, med sans for den uformelle stilen. Å kunne bruke utallige timer i interiørbutikker eller kose deg time etter time med rykende ferske interiørblader passer deg perfekt.
Vi vektlegger din butikkerfaring. Arbeidskapasiteten din er stor og du liker å jobbe i et hektisk miljø. Du er fleksibel og jobber gjerne ettermiddager og helg, samt ekstra i ferie/høytid. Du er både kreativ og strukturert – og vet hva som gjør at en butikk ser tiltalende og innbydende ut. Innehar du kunnskap om et eller flere av produktene våre, er det bare en bonus.

Føler du at vi snakker til deg?
Send en søknad med CV til kristiansand@homeandcottage.no snarest. Merk søknaden med ”Butikkselger”.

Pin It

3 kommentarer: