tirsdag 4. mars 2014

Bli med på besøk til LAMA

Vi er mange som er glade i de flotte interiørproduktene fra Lama. Derfor tenkte vi at dere skulle få bli litt bedre kjent med Marianne og Lars som står bak konseptet.

Lama er en fantastisk kjærlighetshistorie – bygget av Lars og Marianne «LAMA». Hjertet har en sentral plass, og det er derfor du stadig ser hjertet både som logo, dekor og på noen produkter.

Drivkraften i Lama er kjærligheten til vakre ting og lysten til å bygge og skape.


Produktene på bildet viser hva som kommer i våre butikker høsten 2014.

Lama har egne produkter med høy kvalitet, nytteverdi og et bærekraftig design. De jobber aktivt for at produktene blir produsert på mest mulig etisk og miljøvennlig måte. "Aller best liker vi å resirkulere råvarer om til trendy og nyttige varer, noe de fleste av våre tepper og dørmatter er eksempler på. Vi bruker ofte naturmaterialer som ull, bomull, kokos, tre, jute, hamp og silke," kan Marianne fortelle.


Produktene på bildet viser hva som kommer i våre butikker høsten 2014.

De fleste varene fra Lama blir produsert i India. Fabrikkene besøkes flere ganger hvert år for kontroll av kvalitet, miljø og arbeidsforhold.


Produktene på bildet viser hva som kommer i våre butikker høsten 2014.


Bildene vi her viser ble tatt på Lama sitt flotte showroom under innkjøp for høsten 2014. Showrommet ligger på en gammel låve i Bærum. Lama samarbeider med  Interiørdesigner Halvor Bakke. Halvor utvikler egne kolleksjoner under navnet "Halvor Bakke" som LAMA produserer og distribuerer. 

Lama putetrekk fløyel 50x50 lys kakhi kr.169,- Halvor Bakke putetrekk bomull 50x50 beige med sølvdekor kr.199,-Halvor Bakke putetrekk fiskebensmønster 50x50 linfarget kr.359,-

Disse vakre putene finner du i våre butikker nå.Martine er en av de tre kreative jentene hos tante Maggy. Bildet er fra Gave og Interiørmessen i januar. 

Marianne og Lars har alltid mange "jern i ilden." For et par år siden lanserte Marianne kleskolleksjonen "Tante Maggy" sammen med to andre dyktige jenter. Tante Maggy tilbyr et bredt spekter av hverdagsplagg i høy kvalitet, til riktig pris. Ønsket er at klærne skal kunne brukes av alle og skal kunne kjøpes av alle. Bilde fra Lars sin nyeste satsning- Oldwood. 

Lars har nettopp åpnet Norges kuleste trelast forretning på showrommet i Bærum. Her kan du få kjøpt gammelt treverk som Lars har tatt med seg fra gamle låver i USA. Du kan lese mer om Old Wood HER


Sommervarene fra Lama begynner nå å komme ut i våre butikker. De består av deilige, friske sommerfarger som Coral, Rosa, Orange og Blått. Ikke rart vi er mange som er glade i Lama!

❤︎Pin It

1 kommentar:

  1. Lama haralltid så utrolig mye fint,har fulgt dm gjennom mange år!Gøy å lese historien og se menneskene bak merket!
    Snakk om å ha mange jern i ilden ~ men slik er det å være kreativ ;)
    Gleder meg til å se Lama vårnyheter !!!
    Toveklem :)

    SvarSlett