onsdag 31. juli 2013

Vi koser oss med sommersalg!

Ikke rart vi liker å handle på salg. Det gir en god følelse å handle en vare med en god rabatt. Når vi på Home & Cottage avholder salg vet vi at mange av våre kunder blir glade. Produktene vi setter ned er flotte varer som kommer på salg for at vi skal få bedre plass til de nye høstvarene. 

Det betyr at du virkelig kan gjøre noen gode kupp!

Bildene under viser noen av produktene som er på salg. Vær oppmerksom på at utvalget varierer fra butikk til butikk! 


50% på alt av kjøkkentekstiler

Denne gangen har vi valgt å gå ut med salget i sosiale medier først. Dette for å vise at vi setter pris på våre trofaste lesere som følger oss der. Fra den 7.august vil vi annonsere salget i media og det betyr at du nå har mulighet til å sikre deg de beste kjøpene før alle andre. 


50% på utvalgte sengesett i bomull og picknictepper, 30% på utvalgte putetrekk


50% på alt av Zink, 30% på alle håndsåper


50% på boksputer med fast innmat, 50% på picknictepper, 50% på utvalgte ferdighøyder av gardiner, 30-50% på utvalgte sommerryer og tepper

3 for 2 på alt av håndklær

Pukka te kr. 39,- pr. eske


Her får du en oversikt over vårt MØBELSALG


Velkommen til salg
Pin It

5 kommentarer:

 1. Så mye lekkert på salg! Skulle virkelig hatt ei feit lommebok nå. Men et par ting skal jeg i allfall klare å få kjøpt meg uansett. Dere har jo i utgangspunktet bra priser, synes jeg. Så når det er salg er det jo mulig å gjøre et kupp. Og det er som dere skriver, det gir en god følelse.

  SvarSlett
 2. Men det hjelper jo ikke det når dere hverken har filial her i nord-norge eller nettbutikk :( Noe av det kjedeligste med å bo her i nord er at det ser ut til at mange (kjede)butikker ser ut til å glemme at det bor folk nord for Tr.heim, eller i deres tilfelle Mo i Rana. Kom til Tromsø vær så snill, vi er glad i interiør her oppe også ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Therese. Vi vet det er et stykke fra Tromsø, men du er i hvertfall hjertelig velkommen til Home&Cottage på Mo. Det er dessuten en av kjedens fineste butikker, siden den er såpass ny, så det er verdt turen. :) Ellers kan du jo følge www.facebook.com/Byporten - Her sier vi fra når Home&Cottage Mo i Rana Har kundekvelder med utvidet åpningstid til langt på kvelden, smaksprøver, konkurranser med gode premier (f.eks. et vitrineskap osv) og ekstra gode tilbud.

   Slett
 3. Hei Therese!

  Forstår godt at du ønsker deg nettbutikk eller flere butikker i nord.
  Vi har vokst raskt med etablering av 15 butikker samt eget sentrallager på 4 år. Vi ønsker på sikt å etablere en nettbutikk men tiden er ikke rett for oss riktig enda.

  Takk for at du følger oss i sosiale medier og takk for viktig innspill!

  SvarSlett
 4. Takk for en hyggelig tilbakemelding Berit! :)

  SvarSlett