mandag 3. desember 2012

Vi søker ekstrahjelper/deltidsmedarbeidere

Til vår butikk som åpner på Sandvika Storsenter søkes ekstrahjelper/deltidsmedarbeidere

Har du en drøm om å jobbe i den hyggeligste "interiør-boutiquen" du kan tenke deg? Ønsker du å jobbe med salg i en butikk hvor det alltid er hektisk?  Vil du ha en arbeidsplass hvor hver dag er som å gå å oppdagelsesferd i et hav av møbler, boligtekstiler, tepper, lamper og boliginteriør?
Dette er deg
Du elsker å jobbe med salg og kundebehandling og setter alltid kunden i fokus. I tillegg er du langt over middels interessert i møbler og interiør, med sans for den uformelle stilen. Å kunne bruke utallige timer i interiørbutikker eller kose deg time etter time med rykende ferske interiørblader passer deg perfekt.

Vi vektlegger din butikkerfaring. Arbeidskapasiteten din er stor og du liker å jobbe i et hektisk miljø. Du er både kreativ og strukturert - samtidig som du er fleksibel i forhold arbeidstimer. Du vet hva som gjør at en butikk ser tiltalende og innbydende ut - innehar du kunnskap om et eller flere av produktene du finner i vår butikker, er dette bare en bonus.

Føler du at vi snakker til deg?

Send en søknad med CV til roar.skjelland@homeandcottage.no innen 9. desember – merket ”Butikkselger ekstrahjelp/deltid”.
Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar