tirsdag 6. november 2012

Stjernedryss over Cape Town -og Oslo...Det er senhøst og vi tilbringer mye tid innendørs. Ingenting er så hyggelig som å samle gode venner rundt spisestuebordet og innta et deilig måltid sammen. 

Vi vet at mange av våre kunder har en lidenskap for matlagning og aldri kan få nok av spennende kokebøker. Vi er derfor stolte over at vi har fått den flotte kokeboken "Stjernedryss over Cape Town" i våre hyller. 


Boken er en kulinarisk og estetisk hyllest til Afrikas sydlige paradis. Forfatteren ønsker at boken skal være en begeistrende døråpner; "Til maten, vinen og livet i en helhetlig og fristende innpakning som gir deg lyst på mer." 

Om du skulle få lyst til å lage en av de spennende oppskriftene i boken og trenger gode råvarer anbefaler vi deg å besøke Oslo´s nye stolthet. 
-Mathallen ligger i Maridalsveien 17 på Vulkan ved Grünerløkka i Oslo. 

Vi besøkte stedet rett etter åpning og her kan du se hvor flott det er der. 
Mathallen Oslo har sitt forbilde i de europeiske mathallene. Her vil du finne spesialbutikker, kafeer og spisesteder. I tillegg vil Mathallen også by på en rekke matrelaterte aktiviteter som konferanser, kurs, messer og konkurranser. Mathallens aktører vil tilby mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på det unike. Her finner du en kombinasjon av kjøtt, fisk, grønnsaker, bakervarer, kaffe - alt fra de beste produsentene og distributørene i Norge, men også importerte produkter. Mathallens produkter og atmosfære skal være preget av kjærlighet til god mat og drikke.  

Giwe away
Vil du vinne boken "Stjernedryss over Cape Town?" Legg igjen en kommentar her om hvorfor du skal vinne.  
Vi plukker ut 3 heldige vinnere mandag 12.november.  

Oppdatert 13/11

Vi har trukket en vinner! 
Den heldige vinneren ble Fru R.
Vi gratulerer så mye!
Pin It

10 kommentarer:

 1. Digger slike inspirasjonsbøker og oppskrifter. Ønsker gjerne være med i trekningen:)

  SvarSlett
 2. Ja den boka skulle jeg gjerne hatt
  Moro med ny inspirasjon

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne være med :D
  Er glad i å lage mat, og denne boken må jo være super inspirasjon da!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 4. Trenger noe gode tips til å lage spennende middag! Så lei av lapskaus
  Hilsen,
  Divia

  SvarSlett
 5. Fordi vi elsker å lage mat her i huset, men trenger kanskje litt ny inspirasjon :) Dessuten har mannen min bursdag om 2 uker, så det hadde vært en fin gave til han (det er han som er kokken her i gården da ...)

  :) Hilsen Mette

  SvarSlett
 6. Mine barn liker og lage mat :)

  SvarSlett
 7. Jeg skulle veldig gjerne likt å vinne boka, for etter studietur der i 2004 og ferie året etter, har jeg blitt fullstendig frelst av området. Når mine to gutter blir eldre, har jeg lovt at vi skal reise ned, slik at det får oppleve det samme som meg. For en forberedelse til turen å kunne lage spennende retter fra Cape Town.

  SvarSlett
 8. På hverdager går det i fisk, pølser, kjøttkaker etc.. Men i helgene prøver vi å lage litt mer avansert og annerledes mat sammen med barna. Denne boka ville være perfekt for oss! Ønsker meg:)

  Hilsen Vibecke.

  SvarSlett
 9. Å den boken vil jeg vinne :) Jeg skal til Sør Afrika å besøke søsteren og familien til min kjæreste. Den boken hadde vært en perfekt julegave å ha med til den norske familien der nede:)

  Hilsen Eva

  SvarSlett
 10. Hei
  Fordi mor(jeg) i huset ikke har inspirasjon til å lage mat, og fordi sønnen i huset(18) nok ønsker at mor(jeg)skal diske opp med noe mer spennende. Fordi jeg har litt angst av å måtte dukke inn i slike bøker, og utfordre komforsonen min i matlaging. Jeg sier som Pippi, det har jeg ikke gjort før og det kan jeg sikkert klare.... Gi meg en sjans, og utfordre meg i dette :-)
  Så jeg melder meg herved frivillig(uten tvang fra sønnen).

  Klem fra Mette.

  SvarSlett