tirsdag 27. november 2012

Sniktitt på vår julekatalog

Vi bruker MYE tid og ressurser når vi skal lage våre kataloger. Tor er vår reklamesjef med øverste ansvaret. Han jobber tett sammen med Gunn og hennes team med dekoratører/butikkplanleggere og sortimentsavdelingen.  

Først må Tor finne rett location, deretter plukker sortimentsjentene ut hvilke varer som skal med. Så overtar dekoratørene stafettpinnen og lager de gode fine miljøene under fotoopptak. 

Dekoratørene Lene og Gunn passer på at fotograf Per Stian får de rette bildene.

Når bildene er plukket ut og katalogen er satt skriver Tor tekster og finner priser og produktdetaljer.  
Det er mange involverte og vi bruker ca 1 uke med foto pr. katalog. 

Det er alltid knyttet en viss spenning til en katalog lansering og vi setter umåtelig pris på alle tilbakemeldingene fra dere.  

Vi vet at mange tar godt vare på katalogene og bruker de til inspirasjon. Vi vet også at det knytter seg ekstra stor spenning til julekatalogen. Nå er årets julekatalog rett rundt hjørnet. Den lanseres 5.desember. 

Er du klar for en sniktitt? 
 Vi håper du ble inspirert og blir kjempeglade for tilbakemeldinger enten her eller på Facebook. Vi gleder oss til lanseringen den 5.12. 
BLOGGTREFF
Til slutt vil vi minne om at vi fortsatt har noen ledige plasser på vårt bloggtreff som finner sted dagen før, tirsdag 4.desember. For nærmere info se her.  


Pin It

5 kommentarer:

 1. Gleder meg til både bloggtreff og ny katalog!
  Inspirasjon på sitt beste!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Gleder meg som en unge til den nye katalogen. Blir sikkert kjempe flott!
  Skulle sååå gjerne vært på deres bloggtreff, men dessverre er det alt for langt unna. Håper H&C Tønsberg kan ha et bloggtreff en gang også for oss i Vestfold.
  Klem Madelen

  SvarSlett
  Svar
  1. Heeelt enig!! Blir det noe i Tlnsberg/ Sandefjord, kommer jeg også!! Kanskje vi kan begynne å glede oss alt?? Hihihi....

   Slett
 3. Hehehe... Tinsberg..... eller Tønsberg som noen også kaller det ;o)

  SvarSlett