mandag 9. juli 2012

Velkommen til Kristiansand!

Juli er måneden for sommerferie for mange, og på værvarslingen ser vi at sørlandet nyter sol og strålende dager. Kanskje det er dit du og dine kjære er, eller er på vei, for deres sommerferie? Late dager på sørlandet, kanskje med et besøk i Dyreparken eller bare deilige dager på stranda - det blir vel ikke så mye bedre enn det?Å joda, vi kan friste enda mer enn det, vi! 
Hva med en tur innom butikken vår på Sørlandssenteret?
I dette blogginnlegget ser du noen noen bilder vi har fått fra butikken vår på sørlandet,, nemlig Home&Cottage Kristiansand, på Sørlandsporten. Det er full sommerstemning i butikken nå, med deilige farger og bugnende varer. Vi har fått inn mye nytt, og i tillegg har vi et veldig populært tilbud på hagemøbler.
Kom innom og se hva våre flinke jenter har gjort i butikken!


 Vi ønsker deg og dine noen strålende sommerdager
- har du noen spennende sommerplaner? 
Pin It

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Dere har masse flott og inspirerende interiør:)
  Ønsker dere en god sommer!

  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Hei! Butikken er lekker, men ligger ikke i Sørlandsporten,men på Sørlandssenteret!!!! :-)Hilsen Siri Berge

  SvarSlett
 3. Hei! Flott butikk som jeg har benyttet meg av i ny og ne.. Dere brukte et bilde fra min blogg med noe H&C ting i . Da var jeg så heldig å få et gavekort tilbake! Da jeg skulle benytte meg av det i Kristiansand, fikk jeg ikke det siden det var skrevet ut på almabru. Har senere fått innlegg fra en annen blogger som fikk bruke sitt i Porsgrunn.... Kan jeg bruke det i Kristiansand likevel?? Kari

  SvarSlett
 4. Dere har utrolig inspirerende butikker. Jeg elsker å gå å drømme meg bort. Jeg er utrolig glad jeg snart har 3 Home & Cottage- butikker jeg kan reise til.. Strømmen, Alnabru og Vinterbro. Herlige butikker på Alnabru og Vinterbro, og jeg gleder meg til Strømmen sin butikk kommer også!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. If you started late in the winter in your home and are concerned about rodents, look for signs that may be inside your home. Have you seen mouse droppings or signs of necrosis in your home? Odor, footprints and damaged items can also be signs that rodents use your home as a home.
  شركة مكافحة حشرات
  شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
  شركة مكافحة حشرات بالخبر
  شركة رش مبيدات بالخبر

  SvarSlett